Organizatori žurki na Ibici žele da produže sezonu do novembra!

 Organizatori žurki na Ibici žele da produže sezonu do novembra!

Grupa firmi koja se bave organizacijom žurki na čuvenom ostrvu Ibica je pokrenula kampanju pod nazivom #moveyourspring da bi pokušala da produži sezonu klabinga do novembra meseca.

Poenta je da utiču na turiste koji već imaju bukiran provod na ostrvu, da ne odustaju od putovanja na Ibicu, već da ga samo odlože za koji mesec. Mnogi hoteli i rezorti su se uključili u akciju i omogućavaju turistima da svoje bukinge koje su imali za proleće prebace na jesen i tako produže klabing sezonu na ovom parti ostrvu do novembra meseca.

Već imamo i dva potvrdjena eventa za oktobar i to  Ibiza Marathon i Ibiza Swing Fun Fest koji su trebali biti održani u aprilu mesecu. Poruka koju nosi ova kampanja je:

Ibica je ostrvo na kojem uživate, odmarate i provodite se, a pošto se to neće deseti na proleće, pomerili smo to za jesen.

Sigamos remando juntos por #Ibiza2020 #moveyourspring¡Gracias por uniros!Hotel Gatzara Suites Santa GertrudisHotel…

Publicerat av Ibiza #Moveyourspring Lördag 21 mars 2020

Prema natpisima časopisa “El Mundo” letnji turizam na Ibici vredi oko 770. miliona eura i preko 35% zaposlenih na ovom ostrvu je pod uticajem klabinga tj. provoda koji je trenutno stopiran. 

Avatar photo

Autor: Igor