SOUNDCLOUD I TWITCH PRUŽAJU MOGUĆNOST ZARADE PUTEM LIVE STREAMA!

 SOUNDCLOUD I TWITCH PRUŽAJU MOGUĆNOST ZARADE PUTEM LIVE STREAMA!

Mere protiv širenja pandemije COVID-19 posebno su se odrazile na muzičare i sve one koje pravo pogađa privremena zabrana javnih okupljanja, što je rezultiralo ogromnim porastom live streaminga putem svih raspoloživih platformi i društvenih medija, među kojima su i SoundCloud i Twitch…

Upravo su ova dva internet giganta odlučila zajedničkim snagama pomoći svojim korisnicima i onima koji to tek nameravaju postati. Od 20. marta, svi SoundCloud PROSoundCloud Premier i Repost by SoundCloud korisnici mogu, putem Twitch platforme početi zarađivati live streamingom.

Sve što treba učiniti, osim imati aktivan jedan od navedenih SoundCloud profila, jest registrovati se na Twitch i ispuniti ovaj obrazac, nakon čega će vam Twitch poslati pozivnicu da se uključite u njihov affiliate program. Kad prihvatite poziv, početne procedure i postavke možete pronaći na ovom linku.

Sve detalje i pogodnosti koje nudi Twitch affiliate program, kao i savete kako monetizovati svoj profil, možete saznati na njihovoj korisničkoj stranici Creator Camp.

IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor