Jamie Jones stiže na veliki BSH Island festival na Pagu!

 Jamie Jones stiže na veliki BSH Island festival na Pagu!

Jamie Jones je vlasnik muzičke etikete Hot Creations, osnivač Paradise žurki i ima status ikone u svetu elektronske muzike.

Dugo iščekivanje do početka najuzbudljivijih letnjih partija konačno je gotovo i odbrojavanje do BSH Island festivala, koji nas od 1. do 5. jula očekuje na nekoliko lokacija na ostrvu Pagu, može početi.

Nakon sigurnog i uspešnog pred-partija sa Dennisom Cruzom koji se održao ovog vikenda u Zagrebu, zapanjujući vikend na otvorenom donosi pravi ukus Ibize u Hrvatsku sa legendarnim klubom Amnesia, koji će u petak 2. jula na spektakularnoj istorijskog tvrđavi Fortica prirediti posebnu zabavu Sunset Session.

Muzički sadržaj upotpunjen je techno stilom zahvaljujući međunarodno poznatim izvođačima koji će se izmenjivati tokom vikenda, poput favorita sa Ibize Jamiea JonesaMarca Faraonea iz Pyramida i Ilaria Alicantea, španskog tehno-titana Pacoa Osunu, britanske house senzacije Richya Ahmeda, špansku DJ zvezdu Dennisa CruzaSidneya Charlesa, puštajući u Noa Beach Club, jednom od najimpresivnijih i najelegantnijih mesta u jadranskoj regiji sa epskim pogledom na kristalno plavo more. Hrvatsku pak predstavljaju domaće snage Aldo MorroDea ToshDJ OrganicFull FerryMonyPablo Panda i Yakka. Uz klupska događanja, tu su izleti brodom te brojna druga iznenađenja.

Jamie Jones iz Paradise-a, Marco Faraone iz Piramide i rezident DJ Amnesia-e Luca Donzelli potvrđeni su izvođači koji će paške goste dobro rasplesati i napraviti atmosferu koja će se još dugo pamtiti. Ovaj čarobni muzički događaj uz zalazak sunca te neodoljiv zvuk techno muzike na spektakularnoj tvrđavi Fortica na ostrvu Pagu u petak 2. jula od 16 do 23 sata bit će vrhunac muzičkog vikenda BSH Islanda.

Jamie Jones je međunarodno poznat i cenjen umetnik, vlasnik muzičke etikete Hot Creations. Osnivač je Paradise evenata te ima status ikone u svetu elektronske muzike. Velšanin nastupa na svim vodećim svetskim festivalima, a od 2010 ima rezidenciju na globalno poznatom Circoloco u klubu DC10 na Ibizi. Publiku na tvrđavi Fortica rasplesaće hitovima kao što su 11..11, Hungry fot The Power Summertime i drugima.

Posetioci će moći neometano uživati u BHS Island partijima po novim pravilima i to: ukoliko poseduju EU Digital Covid certifikat, potvrdu da su se oporavili od koronavirusa ili da su vakcinisani sa s dve doze ili ipak ukoliko pruže negativan rezultat testiranja na koronavirus.

Ulaznice za sva BSH Island muzička događanja mogu se kupiti u sklopu Entrio.hr.

Za sve dodatne informacije u vezi žurki na jahtama, afterima i svim ostalim detaljima posetite oficijalnu facebook stranicu klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor