Sve je spremno za Fresh Wave PIKNIK!

 Sve je spremno za Fresh Wave PIKNIK!

​U subotu, 26. juna 2021. godine, na jednoj od najmagičnijih lokacija u BiH – banjalučkom Banj brdu, održaće se novo, peto po redu izdanje najisčekivanije žurke na otvorenom!

Završene su i posljednje pripreme pred najisčekivaniju žurku na otvorenom ovog ljeta, Fresh Wave Piknik, koji će se u subotu, 26. juna, održati na platou banjalučkog Banj brda! Peto izdanje Fresh Wave Piknika obilježiće maratonska žurka, a nastupiće Mladen Tomić, Nebs Jack, Woodie, Stefan Ivanović, Goran Emkić i zvijezda događaja DJ Oxia!

Francuski DJ ponovo stiže u Banja Luku, a set najavljuje riječima:“Napokon ćemo ponovo biti zajedno, Fresh Wave porodico spremi se za nezaboravno ludilo!”

Nakon 15 mjeseci apstinencije od druženja i uživanja u muzici, napokon ćemo imati priliku da zajedno slavimo  ljubav, muziku i radost druženja, sa nekim od najuzbudljivijih imena regionalne i svjetske muzičke elektronske scene!

Rezident Fresh Wave Festivala, Mladen Tomić jedva isčekuje Piknik:“Konačno ćemo imati priliku da uživamo u muzici na pravi način, da plešemo i osjetimo tu pozitivnu energiju koja nam je svima itekako potrebna. Meni to stvarno znači puno, s obzirom da već 20 i više godina redovno nastupam i putujem, najveća pauza je bila 2 do 3 sedmice, tako da je svaki dodatni komentar suvišan.Imao sam u poslednjih mjesec dana nekoliko nastupa, ali sva su bila sa ogranicenjima, tako da će ovaj Piknik biti nešto stvarno posebno, jedva čekam!”

Fresh Wave Piknik počinje u 12, do 17 sati ulaz će biti slobodan, a nakon toga cijena ulaza je 15KM. Došetajte na Banj brdo u dobrom raspoloženja ili koristite postojeći gradski panoramski bus Turističke organizacije grada Banja Luka.n Ulaznice po cijeni od 15KM su u prodaji u pabu Hogwarts, a na dan događaja ulaznice će se moći kupiti i na ulazu na Fresh Wave Piknik.

Avatar photo

Autor: Igor