JE LI OVO KRAJ IBIZE KAKVU POZNAJEMO?

 

Loše vesti za Ibizu su stigle. Navodno je postignut dogovor da se svi klubovi na ostrvu od idućeg leta zatvaraju od 06:30am.

Barove će takođe obuhvatiti nova promena zakona, oni moraju biti zatvoreni u 05:00. Vlasti prete da će oni koji ne budu radili po novom zakonu, ne zatvore objekte na vreme i ne isprazne mesto unutar pola sata od zadanog razdoblja, biti sankcionisani.

Dodatak, koji su prihvatili predsednik Veća Ibize, Vicent Torres i mnogi načelnici opština na Ibizi, takođe uključuje klubove na plažama. Oni moraju ugasiti muziku u ponoć, ali mogu ostati otvoreni do 03:00, jer spadaju u istu kategoriju kao i restorani, prema ‘Diario de Ibiza’.

Na San Antonio nove promene neće previše uticati, jer se barovi već dve godine zatvaraju u 05:00, ali veliki udarac će primiti ‘Amnesia’, koja inače posluje do popodnevnih sati.

Naravno, klubovi na Ibizi često ostaju otvoreni iza službenog vremena zatvaranja, a klubovi kao što je ‘Amnesia’ preferiraju rešavati probleme sa lokalnim vlastima kada je party već završen. Međutim, čini se da Veće želi postrožiti pravila za one koji krše zakon, tako da će sledeće sezone doći do ograničavanja kultnih raverskih partija.

Uprkos svemu, verujemo da su promoteri već korak ispred vlasti.

Avatar photo

Autor: Igor