Završeno prvo veče Lovefest Energy Weekend-a Levon Vincent i Makam večeras u beogradskom Drugstore-u

 

Sinoć je u prepunom klubu Drugstore održano prvo veče Lovefest Energy Weekenda u okviru koga je najavljeno deseto izdanje Lovefesta, ali i rođendanski popusti za sve događaje koje festival ljubavi organizuje tokom 2016-te.

U velikoj sobi program je otvorio Doo, a zatim je nastupio nemački di-džej XDB koji je prema njegovim rečima imao nezaboravno premijerno predstavljanje pred beogradskim klaberima. Zvezda večeri bila je Cassy, koja je svojim tehno setom “oduvala” masu, a prvu noć na velikoj bini zatvorio je makedosnki di-džej Viktor Apostolski. U maloj sobi sinoć su nastupili Nemanja Krstić, Damir Zekiri, DJ Flip, a beogradski di-džej PTZC je sa poslednjom grupom rejvera zatvorio klub.

Levon Vincent i Makam večeras dolaze u Drugstore

Levon Vincent, poznati američki producent i još jedan rezident čuvenog Berghain-a večeras  sa sobom donosi duh Berlina i tvrd i u isto vreme zavodljiv zvuk kojim hipnotiše ljubitelje underground scene širom sveta. Dokaz da je uvek inovativan i korak ispred ostalih je i njegova nedavna izjava da ga današnji tehno podseća na lonac u kome se sve meša, u korist jednostavno, anksiozne muzike i da mu je kao takav postao dosadan. Osim njega u velikoj sobi nastupiće i holandski di-džej Makam, Nikola Vemić, kao i Marko Milosavljević koji će zatvoriti Lovefest Energy Weekend.

U maloj sobi, večeras premijerno slušamo mladog britanskom producenta Palms Traxa, a uz njega će nastupiti i Ali Guney, Vitanov i Ognjem. I večeras karte za Lovefest Energy Weekend moći će da se kupe na ulazu ispred kluba Drugstore (Despota Stefana 115) od 22h.

Membership kartice za najbrže fanove

U okviru velikog uvoda u proslavu 10 godina postojanja Lovefest je uz veliki rođendanski popust najavio Lovefest 2016 Membership kartice, koje će za sve događaje u organizaciji festivala ljubavi moći da se kupe po ceni od samo 29 EUR.

Avatar photo

Autor: Igor