Jedan je GUY J! Prepun Magacin Depo za savršenu progressive novu godinu!

Uf! Kako početi i šta reći posle ovakvog dočeka koji je ispunio sva očekivanja prepunog Magacin Depo-a i rasplesanih 2000 klabera koji su nisu stali da bukvalno skaču uz svaki beat i drop progressive majstora GUY J-a i Guy Mantuzur-a, kao i uz domaće zvezde Bokee-ija i Marka Milosavljevića.

Stigli smo u Magacin Depo oko pola 12 koji se već uveliko punio jer su mnogi hteli da dočekaju novu godinu uz progressive zvuk koji je bio prava melodija za uši posle mnogih techno rejvova ove godine. Iskusni beogradski DJ Bokee je sjajno vozio publiku uz mnoge poznate trake, a za samu ponoć nam je ostavio sjajno umiksovano odbrojavanje uz traku Lunar Plane – Pencikis (Original Mix) koja je savršeno legla za ovu priliku.

Nakon njega na scenu stupa Khen koji bukvalno u istom ritmu nastavlja da pušta kao Bokee i savršeno nas zagreva za zvezdu večeri izraelskog progressive maga GUY J-a koji polako ali sigurno postaje jedan od ljubimaca beogradske publike.

Njegov set onako jednom rečju – SAVRŠEN! Od prve trake je krenuo u svom LOST AND FOUND stilu da 2000 klabera baca u trans. Jednostavno pogledajte dva klipa koja smo zabeležili i sve će vam biti jasno koliko je bilo dobro, šta je puštao i koliko je bio raspoložen. 

SALJITE NAM ID TRAKE AKO ZNATE! 

MOŽDA I TRAKA ŽURKE! Koliko je dobra, a ne znamo kako se zove!

Nakon njega u 03h počinje i druga zvezda večeri da pušta GUY MANTZUR koji je isto bio dobar, ali iskreno GUY J je pobednik večeri. Marka Milosavljevića nismo uspeli da čujemo jer smo morali da odemo.

Večeras CENTRAL DANCE EVENT nastavlja dalje, vraćamo se u Hangare u Luci Beograd gde nastupaju sjajna Magda i Pig i Dan, kao i domaća podrška u vidu techno kraljice Lee Dobričić, kao i Aleksandra Ivkovića i Mihajla. 

JOŠ JEDNOM HVALA ORGANIZATORU NA SAVRŠENOJ ORGANIZACIJI, od zvuka, rasvete, pa do navodno manjih bitnih činjenica kao što su dovoljan broj WC-a, šankova i grejanja koje bilo sjajno iako je napolju bilo -6.

REJV BEOGRAD <3.

Avatar photo

Autor: Igor