Tri sata SPEKTAKLA u reziji braće iz Bronksa! Hvala MARTINEZ BROTHERS!

Mi smo i dalje pod utiskom od nerealne TROSATNE vožnje i gruva kojeg poseduju sada već sigurno samo MARTINEZ BROTHERS! Prvo veče Central Dance Event festivala je opravdalo sva očekivanja u svakom smislu, a kada je u pitanju produkcija koja je bila na vrhunskom nivou tj zvuk koji je u svakom delu hangara bio SAVRŠEN i bass-a koji te u srce pogadja. 

Oko pola jedan na scenu stupa Andrea Oliva od kojeg nismo očekivali mnogo jer je ipak tu on da nas zagreje za zvezde večeri koje smo toliko dugo čekali da dodju konačno u Beograd. Oliva je u svom setu provukao zaista par vrhunskih traka koje su nas propisno zagrejale za ono što nas tek sleduju od strane braće iz Njujorka.

Oko pola jedan na scenu stupaju Stevie i Chris koji su nas tako oduševili i od prvog beata su nam pokazali da će to set biti koji ćemo dugo pamtiti. Set je bio onako pun nekog GRUVA koji vas tera da neprestano igrate i igrate, a mi koji su ljubitelji iskreno jačeg i mračnijeg techno zvuka smo bili oduševljeni tim nekim ne znam kako ga možemo opisati HOUSE GRUVE TECHNO ZVUKOM 🙂 koji vam ne da mira već samo da skačete i igrate i igrate bez prestanka! Odavno nismo slušali nekog stranog velikog hedlajnera koji je puštao TRI SATA i tako dobro vozio od prve do zadnje trake. 

Možemo vam samo reći pritisnite PLAY na oba klipa i sve će vam biti jasno posle odgledanih skoro deset minuta video zapisa.

Samo premotajte na 01:19 sec, šta reći!

I joše jedan klip i još jedna BRUTALNA TRAKA!

Oko pola pet sjajni momci završavaju svoj trosatni set uz aplauz od punog hangara koji je sigurno trajao nekih minut, a na scenu je stupio mlada techno nada ILIJA DJOKOVIC koji polako ali sigurno postaje regionalna techno zvezda, a u skorije vreme i svetska.

Ilija nam od prve trake pokazuje da kući sigurno još nećemo ići! Uživajte u video klipu sa trakom koja je otvorila set i odmah sve klabere bacila u trans!

To je to od Onlyclubbing ekipe, prvo veče je bilo više nego savršeno, večeras nastavljamo dalje i dočekujemo novu godinu uz vrhunske progressive umetnike GUY J-a i GUY MANTURA i nastavljamo dalje! Sinoć je hangar bio pun, tako da kupite karte na vreme ako još niste kupili, je CDE pomera granice klabinga u Srbiji.

HVALA CENTRAL DANCE EVENT! <3

Avatar photo

Autor: Igor