Jednodnevne ulaznice za Exit u pola cene samo 12. maja za najbrže fanove!

 

Najbrži fanovi Exit festivala u utorak 12. maja od 12 časova imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru po poklon ceni od samo 1990 dinara! Exit časti najvernije fanove za 15. rođendan, a količine ulaznica po ovoj specijalnoj ceni veoma su ograničene i biće dostupne na centralnoj blagajni Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu i u knjižari Vulkan u šoping centru Ušće u Beogradu.

Ukoliko žele i da definitivno osiguraju ulaznice u rođendanskoj poklon akciji Exit festivala, fanovi mogu već od 10 časova da zauzmu svoje mesto u redu, a najbrže očekuju i dodatna poklon iznenađenja i prateća osveženja uz odabranu muziku i Exit zabavu! Ograničeni kontigent ulaznica po ovoj poklon ceni za fanove iz cele Srbije biće dostupan od 14 časova i putem sajta Gigstix, dok će naredna cena jednodnevnih ulaznica biti viša. Ukoliko se ne rasprodaju do festivala, zbog velikog interesovanja koje ove godine vlada za Exit širom cele Evrope, na ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu od 9. do 12. jula, finalna cena jednodnevnih ulaznica biće i duplo veća.

Iako se svakim danom približava rasprodaji, još uvek je u toku i od strane fanova omiljena akcija„4+1“ svih koji na Exit dolaze uz odabranu ekipu! Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Exit, Sea Dance ili celu Exit Avanturu, petu ulaznicu dobiće na poklon! Ulaznice su dostupne u knjižarama Vulkan, lancu prodavnica Corner Shop, te na preko 50 blagajni širom Srbije i putem sajta Gigstix.com.

Već se približio i 15. maj, rok do kada se u filijalama OTP banke mogu kupiti ulaznice na rate, i to po cenama od 5.990 dinara za Exit i samo 6.990 dinara za celu Exit Avanturu (Exit + Sea Dance). Nakon jednostavnog otvaranja računa, neophodno je uplatiti minimalno 1.300 dinara za rezervaciju ulaznice, posle čega fanovi Exita svoje ulaznice OTPlaćuju na rate, u ritmu koji im odgovara, sve do 30. juna!

Najveće uzbuđenje pred Exit Avanturu počinje uz muzički spektakl decenije i koncert svetske pop ikone Robija Vilijamsa 17. juna na  beogradskom Ušću! Kapije Petrovaradinske tvrđave otvoriće se 9. jula, kada će blizu 200.000 ljudi iz celog sveta proslaviti 15. rođendan Exita, sve do svetski čuvenog zatvaranja Dance Arene u jutarnjim časovima, tada već 13. jula. Pravo festivalsko letovanje nastavlja se već od 15. jula, kada će se pored mora na budvanskoj plaži Jaz četiri dana i noći slaviti nagrada za najbolji evropski festival, sve do ranog jutra u nedelju 19. jula! Svoje nastupe na ovogodišnjoj, ultimativnoj Exit Avanturi, za jedno od najjačih programskih izdanja ikad, dosad su potvrdili Mötorhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Wilkinson, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umetnika na 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza!

 

Avatar photo

Autor: Igor