DELIMO KARTE :: VELIKO TEHNO OTVARANJE “BARUTANE” OVOG VIKENDA

 

Jedan od omiljenih klabing prostora na otvorenom, kalemegdanska “Barutana”, ponovo će otvoriti vrata posetiocima ovog vikenda, 8. i 9. maja, kada će pravi uvod u novu letnju klabing sezonu dati specijalni dvodnevni lineup all star beogradskih tehno DJ-eva-!

Petak, 8. maj, biće u znaku fantastične trojke u sastavu: Marko Nastić, Peppe & Lea Dobričić, dok će u subotu 9. maja nastupiti Speedy, Boža Podunavac, Zwein, Kid Kimi i Vuk Smiljanić. Dakle – 8 DJeva za 2 dana! Jedinstvene ulaznice za ovaj dvodnevni tehno spektakl u Barutani mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, po ceni od 600 dinara. Jednovečernjih karata biće samo na ulazu u Barutanu, po ceni od 500 dinara po danu.

Posle gotovo decenijske pauze, najpoznatija urabana letnja pozornica na Kalemegdanskoj tvrđavi, kultna „Barutana“, otvorila je svoje kapije proteklog leta i zabeležila seriju sjajnih žurki. Sezona koja je pred nama doneće još dosta žurki i koncerata za pamćenje. Budite u toku na www.facebook.com/barutanabeograd

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 2×2 karte za PETAK i 2×2 karte za SUBOTU! VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE VAŠE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA KOJI DAN OTVARANJA ŽELITE.

NAGRADNA IGRA TRAJE DO ČETVRTKA UVEČE KADA ĆEMO ODABRATI SREĆNE DOBITNIKE I OBAVESTITI IH O NAČINU PREUZIMANJA KARATA.

SREĆNO…… 

Avatar photo

Autor: Igor