Jeremy Olander naslednik ERIC PRYDZ-a stiže na Kalemegdan Summer Festival

 

Kalemegdan Summer Festival, uz podršku Heinekena, najavljuje velikog naslednika Eric Prydz-a i Deadmou5-a, talentovanog Jeremy Olander-a! Olander će uz legendarnog Sharama iz Deep Dish-anastupati na Happy Life-u, 06.juna, što je prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala.

Jeremy Olander, postigao je ono što za mnoge ostane samo san, a to je nastup na mestu, kakvo je Madison Square Garden u Njujorku, gde je uspeo da bude jedan od nekolicine kojima je pružena prilika da stane na epsku binu, rame uz rame sa Eric Prydz-om, i napravi potpuni spektakl.

Famozni Above & Beyond u svojoj radio emisiji „Group Therapy“ navode da je Jeremy Olander veliki naslednik čuvenog Erica Prydz-a i Deadmou5-a, dok ga sami fanovi obično karakterišu kao „spasitelja istinskog i pravog progresiv zvuka“. I dok Prydz i Deadmou5 važe za najbolje producente progresiv, tech- house muzike, za Jeremy Olander-a se sa sigurnošću može reći da je najbolji DJ tog muzičkog žanra, uzimajući u obzir da poseduje energiju kojom je u stanju da očara kako intimniju klubsku publiku, tako i publiku velikih festivala.

Njegov stil predstavlja suptilan spoj deep-a, emocijama nabijenog progressiv-a i ritmičnog techno zvuka, a njegov talenat prepoznali su mnogu muzičari, među kojima i Tiësto, Above & Beyond, Steve Angello, zatim Avicii, Axwell, pa sve do Eric Prydz, John Digweed, Henry Saiz, Carl Cox, Nicole Moudaber.

Zbog velike pažnje koju u Srbiji izazivaju imena poput Eric Prydz-a i Deadmou5-a, kao i zbog činjenice da muzički žanr koji oni predstavljaju ima ogroman broj poklonika, odlučili smo da uz podršku Heinekena, upravo jednog predstavnika tog zvuka dovedemo na Kalemegdan Summer Festival, i ne sumnjamo da će reakcije na Jeremy Olander-a biti fantastične“, poručuju iz organizacije festivala.

Karte za Happy Life, 06.juna, koji predstavlja prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala, koji je podržan od strane Heinekena, mogu se naći po ceni od samo 700 RSD. Pored Happy Life-a, Kalemegdan Summer Festival čine još dva velika događaja – Serbia Wonderland, 2. i 3. jula sa Paul Van Dyk-om, Dannic-om, Marlo-om i Orjan Nilsen-om i Tropical Inn, 28. avgusta za koji je najavljen svetski poznati DJ dvojac.

Posetioci koji žele celo leto da provedu na Kalemegdanu, mogu sebi da obezbede i paket karata za sva tri velika događaja, po ceni od samo 2 500 RSD. Pojedinačne ulaznice, kao i paketi karata, mogu se naći na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar jevremova 49.

Avatar photo

Autor: Igor