JoeySuki i Arisen Flame na EDM Maratonu :: Magacin depo

9. i 10. maja u prostoriji Depo Magacina u Beogradu biće održan veliki ˝EDM Maraton˝ u režiji Serbia Wonderland Festivala koji  će najaviti spektakl koji se sprema za OPEN AIR  20. i  21. jun.  Tokom ovog dvodnevog maratona  priliku da pokažu svoje umeće imaće preko 20 Dj-eva iz Srbije i regiona (Hrvatska, B & H, Bugarska, Makedonija, Grčka…), a veliku podršku će dobiti od dva svetska imena: JoeySuki-a  i Arisen Flame-a koji će nastupati  10. maja.

Iz Jungle Tribe-a ističu:
˝Želimo da pružimo priliku mnogobrojnim mladim dj-evima koji su se prijavljivali na dosadašnje Dj konkurse koje smo organizovali. Uskoro će biti objavljen novi konkurs i na taj način želimo da dignemo svest o domaćoj EDM sceni. Ovaj dvodnevni spektakl predstavlja poklon svima koji su uz Serbia Wonderland i očekujemo odličnu energiju i najavu letnjeg spektakla!˝

JoeySuki je imao preko 50 izdanja u prethodnih 5 godina. Kažu da je svoju produkciju doveo do čistog i jedinstvenog zvuka a dobio je i veliku podršku od zvezda kao što su Tiesto, Sweedish House Mafia i Hardwell sa kojim je uradio i zajednički hit- ˝Munster˝ izdat za Revealed etiketu. Za mladog holanđanina kažu da je tek krenuo u osvajanje planete svojim house zvukom i energičnim nastupima.

Arisen Flame nam dolazi iz Armada izdavačke kuće. Mladi poljski producent je skočio na trens sceni 2010. godine svojim remiksom  pesme ˝Still Holding On˝. Nastupao je na ovogodišnjem ASOT 650 u Utrehtu i dobio veliku podršku od svetske trens ikone Armin van Buuren-a koji je izjavio: ˝Arisen Flame je imao odličan nastup u Utrehtu. Jako je dobar i veoma talentovan momak !˝ I za ovog mladog momka kažu da tek predstoje veliki nastupi i usponi u karijeri.

Ulaznice za EDM Maraton biće puštene u prodaju od 4. aprila. Kapacitet Depo Magacina je ograničen, a svi oni koji su kupili ili planiraju da kupe karte za Serbia Wonderland Open Air Festival dobijaće besplatnu kartu za ovaj događaj u prostoriji Jungle Tribe-a. Promotivna cena karta za oba dana EDM Maratona biće 500 rsd do 1. maja. Nakon toga cena se uvećava na 700 rsd. Domaći i regionalni line up-a biće objavljen uskoro.

Avatar photo

Autor: Igor