Proglaseno cak sedam finalista DJ takmicenja burn Residency!

Proglaseno cak sedam finalista DJ takmicenja burn Residency!

Nakon završenog prvog kruga najvećeg svetskog DJ takmičenja burn Residency, Srbija je dobila svoje finaliste! Umesto predviđenih petoro, čak sedmoro talentovanih DJ-eva će se boriti za dalji plasman! Ekipu koja će ukrstiti gramofone na putu do osvajanja Ibice i titule DJ Superstara čine Minimalistic, Luka Vuković, Antrax, Dušan Lazović, Underboki, Novak i Miloš Arsović.

Oni će svoj prvi nastup u pobedničkom sastavu imati na velikoj žurci zagrevanja 12. aprila u klubu Fabrika u Novom Sadu, gde će raditi i burn DJ tim kao i Vlada Janjić, Vladimir Aćić, Fakir i Klaus. Kao specijalni gost nastupiće planetarno poznati Steve Bug, nemački DJ, producent i vlasnik etikete Poker Flat, čiji stil stalno pomera granice elektronske muzike. Finalisti će predstaviti svoje veštine miksovanja i na taj način se pripremiti za finalnu Mix Off žurku na kojoj će biti proglašen predstavnik Srbije.

Finaliste je proglasio žiri koji čine burn DJ tim u sastavu Lea Dobričić, prošlogodišnja pobednica burn Residency i rezident kluba Privilege na Ibici 2013 i internacionalne DJ zvezde Dejan Milićević i Marko Milosavljević, kao i Tijana Paunković, muzička urednica RTS-a, zajedno sa komisijom iz centralnog tima.

Zahvaljujemo se svim talentovanim DJ-evima koji su poslali mikseve u okviru prve faze burn Residency! Po ovogodišnjim pravilima takmičenja, razmatrali smo najbolje rangirane mikseve koji su se našli među 20 odsto onih sa najviše glasova. S obzirom na količinu sjajne muzike koja je stigla, odlučili smo da, umesto petoro, proglasimo čak sedmoro finalista u kojima smo identifikovali potencijal za DJ Superstara. Želimo im sreću i vidimo se na Mix Offu!“, izjavili su članovi žirija.

Nakon žurki zagrevanja, veliko finale održaće se na Mix Off žurci u Beogradu, a pobednik će se takmičiti dalje sa predstavnicima ostalih zemalja na svetskom finalu burn Residency na Ibici. Tamo će imati priliku koja se pruža jednom u životu, da uči od Carla Coxa i Petea Tonga, da upozna predstavnike muzičke industrije i da iskusi ludi noćni život čuvenog belog ostrva, a moraće da prođe i niz izazova kako bi se plasirao dalje. Petoro pobednika će osvojiti letnje rezidenture u klubovima kao što su Privilege, Cafe Mambo, Sankeys i Zoo Project a u karijeru najboljeg od njih, DJ Superstara, burn će uložiti čak 100 000 evra!

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.