John Acquaviva i Krešo Bengalka za дoček 2018. u Novom Sadu!

 

Jednа od četiri lokacije za дoček 2018. U Novom Sadu je Studio M, koji će i ove godine biti mesto okupljanja ljubitelja tehno i rep zvuka, kada će na velikoj Re:Shape NYE žurci na dve bine nastupiti ukupno dvanaest izvođača.

Rave Beats bina predstaviće ekskluzivno u Novom Sadu DJ zvezdu Džona Akvavivu, začetnika avangarde u tehno kulturi i muzici, dok će CAKE Beats bina ugostiti  gangsta lorda, vođu najtvrđeg trep talasa na Balkanu i prvog sina Dalmacije, Krešu Bengalku. Na Rave Beats bini očekuju nas i nastupi odabranih regionalnih izvođača kao što su Kristijan Molnar, Aleksandre Duende, Dark Angel i Smt#ng, dok će osnivači jedne od najpopularnijih klupskih hip-hop večeri u Srbiji, CAKE Beats na istoimenoj bini, uz Krešu Bengalku i DJ VRH-a predstaviti najpoznatija imena regionalne i domaće i hip-hop scene kao što su Fat Gold, pizzaboi., Pushta G i Rasheed & Yeah Left.

Glavna zvezda Rave Beats bine biće čuveni Džon Akvaviva, čije su trake čak šest puta zauzele prvo mesto prestižne Beatport liste. Radeći sa Ričijem Houtinom, Karlom Kovalskim, Markom Kvejlom i mnogim drugim, Akvaviva  već dve decenije gostuje na hiljadama žurki širom sveta nastupajući pred milionima ljudi. Za miks pultom naći će se i širom regiona omiljeni Kristijan Molnar, koji će svojim prepoznatljivim miksom hausa, progresiva, tehna, diska i mnogih drugih žanrova napraviti pravu novogodišnju atmosferu. Žurka će biti upotpunjena i nastupima Aleksandre Duende, jedne od najpopularnijih beogradskih didžejeva, koja puni podijume beogradskih i regionalnih klubova i miljenika domaće klupske scene, didžejeva Smt#ng i Dark Angel.

Richie Hawtin & John Acquaviva ‎– X-Mix-3 – Enter: Digital Reality! (The John Acquaviva Mix): 

CAKE Beats, klupsko veče koji već tri godine uspešno promoviše svoju viziju hip-hop kulture i načina života koji je prati ugostiće jednog od osnivača gangsta rep grupe Kiša metaka, Krešu Bengalku, koji već godinama vlada regionalnom hip-hop scenom. Napravivši samostalni album FINALE ove godine, na kojem se nalaze publici već ranije poznati hitovi Kalashnikov, Pobjeda i El Comandante, uzburkao je regionalnu scenu i pozicionirao se kao jedan od najtraženijih rep izvođača, a u Studiju M nastupiće uz DJ VRH-a, sa kojim zajedno čini dobitnu kombinaciju po utiscima brojne publike. Na CAKE Beats binu nakon niza izuzetno uspešnih žurki kojima su Zagreb obogatili svetskim i kvalitetnim zvucima hip-hop, trep i grajm muzike, stiže i zagrebački koncept klupske večeri Fat Gold, pizzaboi. , predstavnik hip-hop kolektiva Klika, dok nas na kraju očekuje i nastup domaćina ove bine i sve popularnijih Cake Beats žurki, čuvenog novosadskog dvojca koji čine Rasheed i Yeah Left.

Krešo Bengalka – Pobjeda: https://youtu.be/L9wdkct5HUQ

Već od 4. decembra na prodajnim mestima Gigs Tixa moći će da se nabavi vrlo ograničen broj promotivnih ulaznica za ovaj događaj po poklon ceni od 790 dinara. Promotivna cena iznosiće 990 dinara, pretprodajna cena biće 1.490 dinara, dok će finalna cena iznositi 1.990 dinara.

Novosađane i brojne turiste u novogodišnjoj noći očekuje novi koncept dočeka Nove godine uz režirani program, specijalnu svetlosno-vizuelnu produkciju i umetnički koncept koji podrazumeva autorski tim sačinjen od reditelja, scenografa, dizajnera svetla i video umetnika i dizajnera vatrometa.

U organizaciji Fondacije Novi Sad 2021, na četiri bine, na Trgu slobode, na Trgu Republike, u Dunavskom parku i u Studiju M, posetiocima će se predstaviti više od 50 izvođača pop, rok,  džez, muzike za decu i elektronske muzike.

Avatar photo

Autor: Igor