Jos 12 dana do kraja prve faze DJ takmičenja burn Residency!

Još 12 dana ostalo je do kraja prve faze najvećeg svetskog DJ takmičenja burn Residency! Iskoristi poslednju šansu za prijavljivanje i ostvari svoje snove! Petoro pobednika provešće celo leto na Ibici i osvojiti DJ rezidenture u nekim od top klubova, a najbolji od njih biće proglašen DJ Superstarom, u čiju karijeru će burn uložiti neverovatnih 100 000 evra!

Ukoliko želiš da iskoristiš priliku koja se pruža jednom u životu, kreiraj DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta i dostavi ga putem Facebook aplikacije https://apps.facebook.com/burnresidency/ do 15. marta 2014. Zatim pozovi fanove da glasaju, jer će žiri u sastavu Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz burn DJ tima i Tijana Paunković, muzička urednica RTS-a, izabrati petoro najboljih čiji se miksevi nađu među 20 odsto onih sa najviše glasova. 12 dana pred kraj prve faze, potvrđeno je i partnerstvo sa kultnim klubom Privilege na Ibici, u kom je Lea Dobričić, prošlogodišnja pobednica burn Residency, osvojila DJ rezidenturu koja je trajala od maja do oktobra 2013. Takođe, mentorskom timu koji čine legendarni Carl Cox i Pete Tong, priključiće se i Philipp Straub, menadžer austrijske DJ agencije Titan, jedan od ključnih ljudi iz organizacije koji je pomogao da ovogodišnji koncept takmičenja bude još napredniji od prethodnih.

U drugoj fazi takmičenja, finalisti Srbije će se takmičiti u miksovanju na Mix Off žurci u Beogradu, a pobednik će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, otputovati na Ibicu na svetsko finale burn Residency. Tamo će se, za dve neverovatne nedelje, suočiti sa nizom izazova presudnih za dalji plasman, učiti od top DJ mentora, upoznati ključne ljude iz muzičke industrije i ludo se provesti po klubovima Ibice! Petoro pobednika će ostati celog leta na omiljenom party ostrvu, vrteti muziku u prestižnim kubovima kao što su Privilege, Cafe Mambo, Sankeys i Zoo Project, a za najboljeg od njih, DJ Superstara, kreće put do zvezda zahvaljujući burnu koji će u njegovu karijeru uložiti čak 100 000 evra.

Avatar photo

Autor: Igor