Još samo 24h do jedanaestog izdanja festivala ljubavi

 

Do početka do sada najvećeg izdanja festivala ljubavi, sa čak pet muzičkih bina, ostalo je manje od 24 sata, a na magičnoj lokaciji u vrnjačkom parku sve je spremno da dočeka više od 100.000 posetilaca iz celog sveta.

Pet muzičkih bina za 72 sata muzike

Ovogodišnje izdanje pratiće čak pet muzičkih bina. Svima najpoznatiji i najveći Fire Stage ugostiće svetske zvezde među kojima su Loco Dice, Luciano, Maceo Plex, Matador, Carl Craig, Jay Clarke, kao i veliki broj izvođača iz regiona. Jack Live Stage predstaviće do sada najraznovrsniji muzički opus pa će se tako na jednoj bini naći Sajsi MC, Prti Bee Gee, Goblini, Obojeni Program, Popečitelji, kao I najveće iznenađenje Goran Bare I Majke. Ljubitelji vinila ove godine na Smirnof ICE Energy Stage-u uživaće na drugoj festivalskoj lokaciji, izdvojeni I u intimi muzike koja je po mnogima simbol pravih letnjih festivala.

Festival će predstaviti I najmanju binu na svetu. Stage 99 moćiće da ugosti samo 99 ljudi i predstavljaće posebnu atrakciju svim posetiocima. Kao i prethodnih godina, I ovog leta prvi muzički zvuci čuće se sa VODAVODA H2O bine na gradskom Olimpijskom bazenu, koji će biti otvoren od 10:30h do 17:30h svakog festivalskog dana.

Recikliraj i zaradi

U saradnji sa kompanijom Ball Packaging, Heineken Lovefest je ove godine pokrenuo akciju u okviru koje po prvi put posetioci nekog festivala mogu zaraditi novac na njemu. Sve što je potrebno da urade je da pronađu Ball Packaging Recycle zonu, donesu pet praznih limenki i za to će dobiti pola tokena. Recycle zona biće smeštena na H2O Stage-u, kao i na festivalskoj lokaciji. Cilj akcije je podsticanje reciklaže i podizanje svesti o velikoj potrebi za njom, a u te svrhe Lovefest se odrekao i dela zarade. Inače, Heineken Lovefest ove godine znatno je umanjio upotrebu plastike na festivalu, a cilj je da do 2020. godine postane potpuno ekološki festival i primer drugima u regionu.

Lovefest i Ministarstvo omladine i sporta udruženi za mlade

Ni ove godine podrška mladima nije izostala, pa je tako u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta kreiran poseban projekat pod nazivom “Uradi sam”, koji ima za cilj da motiviše mlade da predstave svoje ideje u oblasti kulture i pomogne im da ih realizuje. Festival je odabrao tri najbolja projekta, koja će biti prikazana u okviru posebno napravljene zone, a po završetku manifestacije jedan od njih dobiće logističku podršku u realizaciji.

U prodaji poslednjih 100 ulaznica

Jedanaesto izdanje festivala ljubavi je rasprodato, a u prodaju je pušteno poslednjih 100 ulaznica. Karte se mogu naći samo u poslovnicama Ticketline-a.

 

Avatar photo

Autor: Igor