Novo ime React 2 zurke – Clara Cuve

 

Nakon što je objavljen dolazak trenutno najuzbudljivijeg techno didžeja/producenta Francuske – I Hate Models-a, organizacija Music Reactions otkriva još jedno ime koje će nastupiti na REACT 2 događaju 7. Oktobra u beogradskom klubu Drugstore.

Radi se o izuzetno talentovanoj 22-godišnjoj didžejki iz Nemačke – Clari Cuve. Ona trenutno živi i radi u Berlinu, a rođena je u Minhenu gde je i napravila prve muzičke korake. Od četvrte godine je klasično obrazovana i svira klavir, a kada je sa 15 na poklon dobila svoj prvi sintisajzer zaljubila se u elektronsku muziku. Tokom godina je postala kolekcionar ploča, a sa 19 je počela da nastupa kao DJ u manjim minhenskim klubovima. Na jednom od tih nastupa primetio ju je legendarni DJ Hell i dao joj prvu veću priliku da se dokaže. Od tada Clara gradi svoj jedinstveni stil i sve više nastupa po svetu.  Nedavno je imala jako zapažen set na Diapason Festivalu u Italiji, gde je nastupila sa Marcel Dettman-om i Mind Against-om.

Music Reactions će uskoro objaviti ime još jednog hedlajnera za REACT 2. Za sada možemo da otkrijemo da se radi o jednom od tek nekoliko producenata čija su se izdanja našla na četiri možda i najveća tehno lejbla današnjice, a koje vode Sven Vath (COCOON), Josh Wink (OVUM), Richie Hawtin (MINUS) i Michael Mayer (KOMPAKT).

 

Avatar photo

Autor: Igor