OSVOJI KARTE :: VODIMO VAS NA SONUS FESTIVAL :: NAJBOLJI TECHNO FESTIVAL U REGIONU!

Odlučili smo da vas i ovog leta obradujemo i da naše fanove odvedemo na najbolji techno festival u regionu. Onlyclubbing ekipa vas vodi na SONUS FESTIVAL koji se održava na prelepom ostrvu PAG, na čuvenoj parti plaži ZRĆE! 

Tokom pet dana i pet noći festival će ugostiti posetitelje iz celog sveta koji će moći uživati u nastupima DJa koji su na samom vrhu svetske elektronske scene, kao što su: Carl Cox, Adam Beyer, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Sven Väth,  Joseph Capriatti, Tale of Us, Loco Dice, Apollonia, Jamie Jones, Pan-Pot, Rødhåd, Sam Paganini, Seth Troxler, The Martinez Brothers, Marco Carola, i još mnogi drugi.

Odlučili da i ove godine ne bude nikakvog lajkovanja i tako dalje, već čista sreća 🙂. Ko ne veruje, ne mora ni da igra, niko ga ne tera da okuša sreću, pa šta bude bude. Sve što treba da uradite da bi ste osvojili kartu za SONUS FESTIVAL za svih pet dana i noći je da:

– Šerujete ovaj članak na vašim facebook profilima.

– Da nam u inbox naše ONLYCLUBBING FACEBOOK stranice napišete VAŠE IME I PREZIME sa naznakom za SONUS FESTIVAL.

– Ova treća i poslednja stavka je i najbitnija! Glavni uslov je da ZAPRATITE NAŠU ONLYCLUBBING INSTAGRAM STRANICU koju možete posetiti klikom ovde. Ko je već lajkovao tj. zapratio automatski ne mora da ispuni treći uslov :). 

Ko ispuni sve uslove učestvuje u nagradnoj igri.

Nagradna igra traje do srede devetog avgusta do 21h kada ćemo izabrati srećne dobitnike!

Okušajte sreću, možda baš TI dobiješ karte za SONUS FESTIVAL <3.

Avatar photo

Autor: Igor