Poskupele karte za septembarski Modular Journey

 

Cena karte za septembarsku Modular Journey žurku, na kojoj će gostovati španski di-džej i producent Regal, pokupela je tokom vikenda. Velika žurka Tauten etikete i Modular Source buking agencije, na kojoj će gostovati jedan od omiljenih acid techno izvođača domaće publike, takođe će ugostiti i dva nemačka di-džeja, Miles Nitch-a i MoBisch-a, a domaća podrška biće veliki Avoid aka Vladimir Aćić i TKNO. Karta za ovaj događaj, koji će se desiti 15. septembra u Drugstore-u, od sada se može kupiti sa 25% popusta u odnosu na finalnu pretprodajnu cenu.

S idejom da omoguće svima kupovinu ulaznica po pristupačnim cenama, organizatori žurke su do vikenda aktivirali specijalni promo period. Veliko interesovanje za najjeftinije pretprodajne ulaznice popunilo je više od trećine kapaciteta žurke, iako je promo period trajao svega pet dana!

Organizatori upozoravaju da će, ukoliko se premaši broj ulaznica dostupnih u pretprodaji, ova opcija biti onemogućena, a samo na vratima će postojati manji kontigent karata za one koji nisu stigli da obezbede svoj ulaz ranije.

Sve informacije o ulaznicama na septembarski Modular Journey dostupne su na Fejsbuk događaju. Karte se mogu kupiti u svim prodajnim objektima Eventima kao i na sajtu www.eventim.rs.

Avatar photo

Autor: Igor