OMILJENA AKCIJA OMF FANOVA

 

Open Minded Fest ove godine traje dva dana, a svoju kapiju otvoriće već u petak 11. avgusta. Za brojne goste, ali i Valjevce, kao svojevrsna uvertira za OPEN MINDED FEST, priređeni su brojni događaji, od promo žurke u Picinom parku do celog programa Tešnjarskih večeri koji prethodi OMF-u.

OMF ove godine trajaće svega 2 dana od 11-12. Avgusta, a Open Minded Team je pripremio brojna iznenađenja. Na OMF-u ove godine će nastupiti kao hedlajner techno večeri veoma poznati Drumcomplex (Nemačka) koji nam stiže sa evropske turneje pravo u Valjevo. Drumcomlex je poznati DJ u Nemačkoj koji svoje trake izdaje za svetsku poznatu muzičku kuću iz Londona Intec Digital koja je u vlasništvu Carl Cox-a. Pored Drumcomplexa nastupiće još i Deki Milićević, Calavera Manya, Peter Portman i mnogi drugi.

Za Hip-Hop veče dolaze da nam naprave žurku Gazda Paja, Smoke Mardeljano, Struka i Lud, WRECKVGE, Bone n Skin i mlada Lea Davogić.

Valjevo je spremno, da li ste spremni i VI?

Omiljena akcija OMF fanova stiže brzo!

Prodaja ulaznica je već počela, a fanovima stiže omiljena “4+1” akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene, petu ulaznicu dobija na poklon! I ova ponuda je moguća samo za one ljude koji kupe ulaznice u Una Mega Shop-u Govorrnici između 31. jula i 04. avgusta. Ulaznice za OMF prodaju se po novoj promo ceni od 700 dinara za jedan dan festivala i po ceni od 900 dinara za oba dana što je ušteda od 50% u odnosu na cenu drugih, sličnih festivala u regionu. U Srbiji se prodaju putem prodajne mreže GIGS TIX ili online preko linka ( http://bit.ly/OpenMindedUlaznice) ili lično u Una Mega Shop-u i Govornici.

Avatar photo

Autor: Igor