Jubilarni Lovefest završen uz ovacije! Fotografije zbog kojih ćete želeti da festival i dalje traje!

 Jubilarni Lovefest završen uz ovacije! Fotografije zbog kojih ćete želeti da festival i dalje traje!

Petnaesto izdanje Jelen Lovefesta završeno je juče uz ovacije, a desetine hiljada posetilaca dočekalo je najlepše jutro uz najveće svetske zvezde elektronske muzike. 

Marco Carola i Joseph Capriati – 4 sata čiste ljubavi na Fire bini 

Marco Carola i Joseph Capriati su, kako i sami kažu, napravili b2b set za kojeg će se svi dugo sećati. Umesto dogovorenih tri, oni su zajedno vrteli muziku čak četiri sata i upisali se u istoriju najdužeg seta na Lovefestu. Već tradicionalno sunčano jutro dočekano je i na Ultra Energy bini uz legendu Joe Claussell-a. 

Senidah oduvala publiku na Live bini 

Sada već internacionalna zvezda, Senidah nastupila je poslednje festivalske večeri i svojim hitovima publiku bacila u trans. Senidah je nastupila pred prepunom binom, a pred kraj nastupa izvela ljude, kojima je tu noć bio rođendan i zajedno sa njima otpevala nekoliko pesama. 

Jubilarno petnaesto izdanje Lovefesta publika će pamtiti po odličnoj atmosferi, neverovatnoj energiji i kvalitetnom line up-u, u kome je svako pronašao nešto za sebe. Osim velike zahvalnosti, organizatori ističu da osećaju i veliku odgovornost da sledećih 15 godina festivala bude još bolje i veće. Lovefest je već objavio datum festivala naredne godine, a više informacija potražite na njihovom Instagram profilu lovefest.rs

Avatar photo

Autor: Igor