Nora En Pure ugostila NEBS JACK-a na Purified-u!

 Nora En Pure ugostila NEBS JACK-a na Purified-u!

Nebs Jack nastavlja svoj uspon na svjetskoj elektronskoj muzičkoj sceni, a najnovija saradnja sa čuvenom etiketom Nore En Pure Purified plasira muziku ovog autora rame uz rame sa nekim od najvećih muzičkih imena ovog žanra današnjice.

Globalno poznata po svojim eteričnim nastupima, kraljica deep house-a Nora En Pure poslednjih je nekoliko godina dosegla vrhunac muzičke elektronske scene, koji se osim kroz nastupe uveliko ogleda i kroz mnogobrojna uspješna izdanja, koja na svjetlost dana izlaze pod etiketom Purified, a dopiru do miliona slušalaca putem istoimenog Radio Show-a.

Radio Show Purified uskoro će obeležiti tristoto izdanje, a sa bazom koja premašuje brojke od gotovo 3 miliona slušalaca mjesečno samo na servisu Spotify, uticaj koji ima globalnu muzičku scenu je enorman i apostrofira artiste koji izdaju pod istoimenom etiketom na način da njihova muzika postaje istovremeno važna i uspješna.

Regionalno prepoznatljivo ime Nebs Jack našao je svoje mjesto pod okriljem ove etikete sa svojim novim numerama „Venus“ i „Habit“, a sudeći po načinu kako su ove traka najavljene i prezentovane, saradnja sa Norom En Pure ići će do najviših visina svjetskog elektronskog muzičkog neba.

„Venus“ i „Habit“ su nakon premijernog predstavljanja u posljednjem izdanju Radio Show-a Purified, danas i zvanično objavljene kroz VA kompilaciju etikete Purified, pod nazivom „Fragments X“,n a poseban kuriozitet je što su dvije od četiri numere na ovom izdanju upravo potpisane autorskim radom Nebs Jack-a!

Izdanje Fragments X sa novim Nebs-ovim numerama „Venus“ i „Habit“ od danas je dostupno putem:

Soundcloud: https://soundcloud.com/nebsjack/sets/nebs-jack-purified
Beatport: https://www.beatport.com/release/purified-fragments-x/3803923

Avatar photo

Autor: Igor