Julian Jeweil i Barem stižu u Beograd na veliki techno spektakl!

Kako nezvanično saznajemo u naš glavni grad u julu mesecu stižu dva velika techno imena i to francuski techno mag JULIAN JEWEIL, kao i argentinski dj i producent Barem

Julian Jeweil francuski techno majstor kojeg je proslavila vrhunska techno traka “Soho” nam stiže u Beograd posle samo godinu dana i Apgrade žurke na kojoj je puštao jedan od najboljih setova te večeri. Dečko koji ima vrhunske trake kao što su Techno Corner”, “Hey you”,“Kanji” po anketama i komentarima koji smo videli na našem sajtu on je DJ kojeg naša techno publika obožava i jedva čeka njegovo novo gostovanje u Beogradu! 

BAREM je mladi umetnik iz Argentine, čiji je energični muzički stil oblikovao grad u kome je odrastao – Buenos Aires. Od 2003. godine potpuno se posvećuje dj-ingu i produkciji elektronske muzike. Posle turneje 2006. godine, tokom koje je nastupao širom Evrope i Amerike, Barem postaje svetska senzacija i miljenik publike. Istovremeno, stiče visoku reputaciju u okviru Minus kolektiva, u kome postaje jedan od najperspektivnijih članova. Danas, Baremov jedinstveni ‘groovy’ minimal, baziran na hipnotišućim bas linijama i ritmičkim elementima njegovih argentinskih korena, pretstavlja potpuno novo i nezaboravno muzičko iskustvo publici širom sveta.

Uskoro mnogo više informacija i od samog organizatora…… Cena karte, mesto održavanja, tačan datum i ostatak line up-a će biti objavljeni uskoro, pratite nas!

Avatar photo

Autor: Igor