DELIMO KARTE :: Poznati škotski sastav Silicone Soul u Barutani 4. juna

 

Nastup koji je prerastao u tradiciju i koji mnogi Beograđani željno iščekuju, desiće se u subotu 4. juna u Barutani! Te večeri u Beograd siže poznati škotski sastav Silicone Soul, koji će na najlepšoj letnjoj pozornici u Beogradu nastupiti uz domaću podršku u sastavu DBDZ & Fakir.

Neke od najboljih beogradskih žurki na otvorenom desile su u Barutani uz Silicone Soul i zato se Graeme Reedie i Craig Morrison i ove godine vraćaju u našu prestonicu. U subotu 4. juna nastupiće u Barutani uz Fakira i DBDZ, a ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima I Gigstixa po ceni od 600 dinara za regularnu, tj. 1.000 dinara za VIP kartu. Podsećamo – Silicone Soul su za dve decenije rada objavili po četiri studijska i kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću „Darkroom Dubs“, osvojili prvo mesto britanske top liste i upisali nekoliko najvećih nagrada u elektronskoj muzici.

U Barutani se “zakuvava” uzbudljiva letnja sezona, a ljubitelje dobrog provoda posebno će obradovati vest da 18. juna na Kalemegdan stiže i drum’n’bass majstor Roni Sajz! Poznatom producentu i DJ-u ovo će biti prva poseta Beogradu nakon odlične žurke u Magacinu Depo u novembru 2014. godine, Ulaznice za Ronijev nastup u Barutani su puštene u prodaju kroz Eventim i Gigstix mrežu, a cena iznosi 700 dinara za regularnu odnosno 1.000 dinara za VIP ulaznicu.

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 8X1 KARTU ZA OVO SJAJNO GOSTOVANJE, A VAŠE JE KAO I UVEK DO SAD, ŠERUJTE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE NAM POŠALJITE VAŠE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “SILICONE SOUL”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO PETKA DO 23H KADA ĆEMO PROGLASITI SREĆNE DOBITNIKE.

Avatar photo

Autor: Igor