Julian Jeweil i Technasia stižu na Kalimantan Wonderland! EARLY BIRD karte u prodaji!


U saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije u Beogradu, Wonderland i Topljenje ekipa vam sprema pravu techno poslasticu na Kalemegdanu 31. avgusta u Rovu kod Vojnog muzeja. Na Kalimantan Wonderland  stižu Julian Jeweil i Technasia.

Julian Jeweil je poznato lice na Beatport Techno listama. Svojim melodičnim zvukom je došao do toga da konstantno ima nastupe svuda po svetu. Svoje trake je izdavao za poznate producentske kuće poput Drumcode-a i Minus-a. Takođe je i redovan učesnik svih Drumocode događaja u 2019. godini iza kojih stoji Adam Beyer.

Technasia je dobro poznato ime našoj publici publici. Za njega kažu da je provokativan, da voli da istražuje muzičke stilove i odvede publiku na “neka nova mesta”.  Vrhunac karijere mu je bila pesma ˝Suga˝ koju je uradio sa Green Velvetom i koja ja postala rekorder kao traka koja se najduže zadržala na No1. mestu Beatport  listi.

Očekujemo brz i melodičan zvuk i dugu ˝vožnju˝ od ova dva izvrsna DJ-a. EARLY BIRD karte su već u prodaji po ceni od 690.rsd za regular i 1,090.rsd za VIP karte na prodajnim mrežama:

www.tickets.rs i www.gigstix.com

Više informacija ispratite na  Facebook eventu:

https://www.facebook.com/events/556698774855684/

 

Avatar photo

Autor: Igor