Juliet Fox i The Yellowheads stižu na Time Perception event u Podgorici!

 Juliet Fox i The Yellowheads stižu na Time Perception event u Podgorici!

Higher Sense ekipa nastavlja tamo gde je stala krajem prošle godine. Odlučila je da obraduje svoje fanove sa novim rejv spektaklom, samo ovaj put u trajanju od dve večeri! Sprema se Time Perception event koji će biti održan 10-tog i 11-tog marta na dobro poznatoj lokaciji Crnogorskim klaberima – Špiro Mugoša Airport!

Zvezde ovog sjajnog dvodnevnog eventa koji će biti održan u Podgorici su vrhunska tehno imena i to Juliet Fox i The Yellowheads!

Program počinje i završava svakog dana od 20 do 05 časova.

Proći ćemo kroz koncept VREMENA u samom programu, na način da ćemo videti kako računamo svoje vreme na ovoj planeti, kako ga cenimo i kako koristimo vreme koje imamo u svom životu. Samim programom težimo ka tome da vas inspirišemo, kako bismo razumeli da svi živimo upravo SADA.
Tako da možemo da iskoristimo svoje vreme da napravimo velike stvari u ovoj stvarnosti koja nam je data.

O samom programu :

10. MART – GIRLS NIGHT DJs

10. marta ugostićemo specijalnu gošću i svetsku hedlajnerku JULIET FOX, u postavi sa našim domaćim devojkama. Idemo kroz melodične tehno ritmove do acid tehno dominacije za sve ukupnu veću energiju.

Džulijet Foks je dio DRUMCODE porodice, a njene produkcije su pronašle sopstveni identitet sa svakim Julietinim jedinstvenim i tripi vokalom umotanim u njene zauvek eksperimentalne hookove i bas liniju. Njene numere su postale sinonim širom sveta i stvorile su ključne trenutke u mnogim DJ nastupima na nekim od najboljih događaja širom planete.

Džulijet (Australijska devojka) je bila na turneji širom sveta nastupajući u mnogim od najpoznatijih klubova i festivala na planeti, a 2022. je bila njena najjača i najveća godina do sada.
Nastupala je : Space Miami, Tomorrowland, Off Sonar, Fabric London, Warehouse Project itd.

Džulijetina ljubav prema tome da natera ljude da plešu ustvari pokazuje njen kvalitet koji poseduje kao DJ ali i veliki showman kapacitet, a takodje je i vlasnik etikete Tregambe.

U postavi sa Juliet ćete upoznati i sjajni Bizzar Duo, talentovana Sara Šoškić iz Srbije i crnogorsku acid kraljicu i evropsku zvezdu u usponu – Staminu.

TIME LINE

BIZARR DUO /20:00 – 23:00/
SARA ŠOŠKIĆ / 23:00 – 01:00 /
JULIET FOX / 01:00 – 03:00 /
STAMINA / 03:00 – 05:00 /

11 MART – BOYS NIGHT DJs

11. marta ugostićemo specijalne goste i svetske hedlajnere THE YELLOWHEADS u postavi sa našim domaćim momcima. Ovaj neprikosnoveni dvojac obećava sjajnu energiju i set. Idemo kroz melodične tehno ritmove do acid tehno dominacije i veće energije, ali završavamo sa univerzalnim iskustvom psy trensa.

The Yellowheads su formirali muzičari koji su brzo otkrili ključni zajednički motiv koji ih ujedinjuje: snažnu strast prema muzici. Bili su hedlajneri na nekim od najboljih festivala širom sveta nastupajući sa: Pendulum, Dirtiphonics, Umek, Joshep Capriati, Paco Osuna, Luigi Madonna, Alan Ficpatrick, Pan-Pot, Kaiserdisco, M.A.N.D.I. + mnogi drugi. Nastupali su u najboljim klubovima širom sveta sa više od 100 nastupa godišnje.

U 2019. su bili #18 na svetskoj djs tehno listi, a njihova neverovatna traka “Prison Planet” bila je #2 nekoliko meseci i #16 na listi najboljih tehno traka (Beat-port), ne zaboravljajući njihov HIT pod nazivom “Submerged” koji je takođe dostigao broj 2 na tehno listama širom sveta. Njihova traka pod nazivom “Planet X” je bila najbolja tehno numera godine sa više od 3 meseca TOP #1 i 8 meseci kasnije i dalje je među top #5.

Godine 2020. The Yellowheads su bili u Top 5 tehno izvođača, a Reload Records (The Yellowheads Label) je bio u Top 10 tehno izdavačkih kuća + traka „Planet X“ je bila najprodavanija traka širom sveta. Njihova muzika je neverovatna, njihovi nastupi uživo su uzbudljivi, ali ne zaboravite da je njihov izgled zaista šlag na tortu ovom sjajnom muzičkom projektu pod nazivom: THE YELLOWHEADS!

U postavi sa The THE YELLOWHEADS upoznaćete i naše moćne rezidente Stanca i Stevana Mandića, takođe , evropsku zvezdu u usponu iz Srbije, ACOR-a, koji će nas voditi kroz acidtechno ali i kroz psy trance dominaciju.

TIME LINE

STANCO /20:00 – 23:00/
STEVAN MANDIĆ / 23:00 – 01:00 /
THE YELLOWHEADS / 01:00 – 03:00 /
ACOR / 03:00 – 05:00 /

Svi zajedno donose techno zvuk univerzuma, i melodije koje će vas kroz ples dovesti na planetu HIGHER VAJBA. Spremili smo audio&vizuelni spektakl koji se ne propušta. Čeka vas mnoštvo iznenađenja kroz sami spektakl, stoga i savjetujemo da dođete ranije, kao i uvek.

ULAZNICE:

PROMO FESTIVALSKE ULAZNICE : 25 eura, za oba dana – traje do 05.02.2023 

REGULAR FESTIVALSKE ULAZNICE : 30 eura, za oba dana – od 05.02 do 28.02 

LAST CALL FESTIVALSKE ULAZNICE : 35 eura, za oba dana – od 28.02 do 10.03 

INDIVIDUAL ULAZNICE : 15 eura, posebno po danu – traje do 05.02 

INDIVIDUAL REGULAR ULAZNICE : 17 eura, posebno po danu – traje od 05.02 do 10.03 

ON ENTRANCE / NA ULAZU : 20 eura, posebno po danu 

Ulaznice se kupuju putem online kupovine i našeg oficijalnog sajta www.highersense.me ili u radnji Foto Dejo, na trgu Bozane Vučinić – iza Nikić biznis centra u Podgorici.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Posetite zvaničan sajt klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor