MATHAME , ØOSTIL I PAVEL PETROV NA VELIKOJ ILLUSIONS ŽURCI U HANGARU 03. MARTA!

 MATHAME , ØOSTIL I PAVEL PETROV NA VELIKOJ ILLUSIONS ŽURCI U HANGARU 03. MARTA!

Illusions predstavlja još jedan muzičko-scenski spektakl! Nakon niza događaja na kojima su nastupale zvezde Afterlife etikete, 03. marta nas očekuju još tri sjajna hedlajnera– DJ duo Mathame, Øostil, Pavel Petrov, kao i domaća podrška DJ Lanna i Nexie, koji će pred prestoničkom publikom nastupiti na Illusions žurci u Hangaru Luke Beograd. 

Illusions je postavio sjajan temelj i koncept, čiji je prevshodni cilj da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog  elektronskoga zvuka, senzualne produkcije i vizuelnih efekata koji zajedno stvaraju magiju.

Idejni tvorci ovih nesvakidašnjih žurki, potrudili su se da, u duhu obeležavanja novog serijala ovog sada već omiljenog domaćeg brenda, klaberima pruže neverovatan line up! Melodični techno duo Mathame, svojom produkcijom inspirišu generacije producenata,  za ovaj  Illusions nam donose svoj novi specijalan audio vizulni show,  koji će kako naglašavaju, publiku “odvesti sve do univerzuma”, svojim prepoznatljivim zvukom uz dinamične vizuelne efekte.

Inspirisani melodičnim technom, argentinski DJ i producent Øostil svojim minimalističkim i organskim zvukom, izaziva duboke emocije dok se povezuje sa publikom. Jedan od traženijih umetnika današnjce, će svojim inovativnim nastupom, provozati beogradsku publiku kroz novu i uzbudljivu stvarnost. 

Popularni DJ i producent Pavel Petrov, koji nam dolazi iz Bugarske, je pravo osveženje za domaću publiku, jedan je od vodećih mladih evropskih umetnika koji je u stanju da zapali publiku gde god da nastupa. Njegova želja da iskaže svoju muzičku kreativnost dobila je oblik u studiju, gde je upijajući sve uticaje njegova produkcija brzo počela da se utiskuje u njegov muzički kosmos. Sa velikom muzičkom pozadinom, njegov talenat nema horizonta kada su u pitanju žanrovi i stilovi.

Mlada i talentovana DJ Lanna je sa samo 16 godina, nastupala na dogđjajima o kojima sanjaju i meki već ostvareni lokalni DJevi. Svojim melodičnim zvukom techno-a je odavno pridobila srca i izmamila osmehe domaće publike. Kao drugi domaćin i tvorac Illusions-a, ujedno i mnogih drugih muzčkih porojekata Dj Nexie ,miljenik domaće publike će svojim autentičnim zvukom zatvoriti vrata iluzije, ali kako naglašava, u ovoj godini će nas lansirati svojim novim projektima u muzičkom svetu. 

Karte za Illusions će biti u prodaji od ponedeljka 30.januara po specijalnoj ceni od 1290 RSD (Regular karte) i 1990 RSD (VIP karte) preko Gigstix prodajne mreže i u Vulkan knjižarama. 

Požurite i nabavite svoje karte na vreme i dođite da zajedno uživamo u još jednoj noći punoj iluzija i magije.

Avatar photo

Autor: Igor