Kakav Black Coffee, takav sin! U Silose dolazi SONA, naslednik univerzalno voljenog afro-house kralja!

 Kakav Black Coffee, takav sin! U Silose dolazi SONA, naslednik univerzalno voljenog afro-house kralja!

Ovog leta iz Afrike uz talas vreline stiže nam i pravo muzičko osveženje! 

Silosi u saradnji IQOS u nedelju 30. jula donose specijalno izdanje #SilosiSunSet događaja jer nam u goste stiže apsolutna DJ senzacija iz Južnoafričke republike – SONA!

Mladić koji suvereno i bez prevelike pompe gazi stazom koju je za celu afro-house zajednicu prokrčio njegov otac Black Coffee, sa kojim je u Las Vegasu nedavno nastupao u b2b setu, nakon što su zajedno došli na dodelu ovogodišnjih Grammy nagrada i kući odneli ovu prestižni trofej za najbolji dance albume godine.

Bio je to prvi, ali sigurno ne i poslednji odlazak na ovu dodelu, budući da je SONA prošle godine debitovao na 1. mestu Bilbordove top liste producenata zahvajujući numeri “Text Go Green” koju je radio za Drejkov poslednji album, ujedno najprodavaniji dance album u istoriji Apple Music (ex iTunes) platforme. Sa samo 21. godinu, SONA je već nastupao na velikim pozornicama, a kada se zna koga je imao za svog učitelja možemo da kažemo da ćemo svedočiti jednom od prvih internacionalnih nastupa buduće svetske DJ zvezde. 

Njegov miks za čuveni Crosstown Rebels jedan je od najslušanijih ove godine i prikazuje upravo najviše domete koje očekujemo od učenika jednog Black Coffeeja.

Za domaću podršku zadužen je DJ u usponu Danilo Kas koji je nedavno imao čast da zavrti na NSNS bini Exita, pa uz njega i Sonu očekujemo mnogo sjajne muzike i još uvek neobjavljenih bisera house muzike.

Nedeljne #SilosiSunSet žurke počinju već od 18h, a ulaz u Ponta bar Silosa, koji je opremljen Funktion One zvukom, je slobodan. 

Avatar photo

Autor: Igor