Najfinija selekcija funky zvuka otvara novu dekadu Freshwave Festivala!

 Najfinija selekcija funky zvuka otvara novu dekadu Freshwave Festivala!

We will Funk you Up!

Nova dekada Freshwave Festivala na talasima funky zvuka počinje ovog leta uz novi stejdž i sledeće izvođače: Los Ombres Locos, Iron, Marquez V, Srđan Zrilić, Nikola Radišić, Oysha, White City Soul, Funky Fresh!

Pridruži se najvećim zvezdama na novom izdanju festivala, sa rekordnim brojem izvođača, festivalskih bina i zona, najvećim festivalskim kampom i najboljom festivalskom produkcijom do sada! U prodaji su sve vrsta ulaznica za predstojeći Freshwave, koji će od 10 – 12. avgusta na banjalučku tvrđavu Kastel okupiti neke od najpoželjnijih regionalnih i svetskih izvođača! Podsećamo da su u prodaji Regularne Freshwave ulaznice:

– REGULAR 3-dnevna ulaznica dostupna je po ceni od 45€/89 KM

– REGULAR 1-dnevna ulaznica dostupna je po ceni od 18 €/35KM

– REGULAR 3-dnevna VIP ulaznica dostupna je po ceni od 75€/149KM

– REGULAR 1-dnevna VIP ulaznica dostupna je po ceni od 30€/59KM

Kupovinom VIP ulaznica ostvarujete pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni, koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posjetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na najvišem nivou, koktel bar, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posjetilaca, odnosno maksimalan komfor na samom festivalu. 

Na nekoliko festivalskih bina svoje nastupe su već potvrdili: Eelke Kleijn, Argy, Indira Paganotto, Ilario Alicante, Bart Skils, Miss Monique, Javier Portillo, Buč Kesidi, Sara Jo, Crni Cerak i Lacku, Vojko V. Mimi Mercedes i Grše, a finalna faza na tvrđavu Kastel dovodi i sljedeće izvođače: Smoke Mardeljano, Lea Dobričić, Joma Maja, Marko Vuković, Forest People, DJ Iron i mnogi drugi!

Festivalske ulaznice su dostupne na ticket servisa kupikartu.ba

Osigurajte na vrijeme svoje ulaznice za Freshwave2023.

Avatar photo

Autor: Igor