Kako mi je Steve Aoki polomio vrat

 

Izgleda da poznati klovn Steve Aoki radi punom parom ovih dana. U izveštaju ABC Team 10 San Diego stanice, devojka pod imenom Brittany Hickman je ispričala priču o svom prvom iskustvu na nastupu Steve Aokija kada je završila sa polomljenim vratom.

Ova nesrećna devojka je stradala na Aokijevom nastupu kada je dotični bacio čamac na naduvavanje u publiku i skočio sa bine u njega. Hickmanova se u tom trenutku, ne njenu nesreću, nalazila tačno ispod čamca. Kako su joj prijatelji kasnije preneli, kada je Aoki uskocio u čamac ona je dobila udarac u teme glave i momentalno je pala ostavši bez svesti. Obezbeđenje ju je iznelo iz gužve, ubrzo je došla sebi i nije bila svesna bilo kakve ozbiljnije povrede tako da su je pustili da se vrati natrag. Nakon što se evnt završio njeno stanje se pogoršavalo i osećala je sve veći bol pa je odlučila da se obrati lekaru gde je dobila informaciju da je polomila vrat. 

 


 

Zadržana je u bolnici 3 dana i bila primorana da odsustvuje sa posla 2 meseca. Nakon svega, naravno, tužila je Aokija i Hard Rock San Diego. Suđenje će početi 28. avgusta 2015.

 

Avatar photo

Autor: Igor