Prvi veliki trens ove sezone u Barutani: Bizzare Contact & Tristan stižu u Beograd!

 

Stiže prava poslastica za beogradske trensere i to u prostoru u kom se tradicionalno održavaju najbolje trens žurke – beogradskoj Barutani! Ovog petka, 22. maja, u ovaj kultni klabing prostor stižu isto tako kultni Tristan i sastav Bizzare Contact koji će nastupiti uz domaću podršku u sastavu Aquapipe, Sivi & Albert.

Sa karijerom dugom koliko i psy-trance istorija i konstantim puštanjem na najznačajnijim festivalima širom sveta, Tristan i njegova muzika imaju veliki broj pratilaca koji vole njegovo full-on putovanje u duboki žamor psihodelije. Njegov urođen osećaj za dancefloor i puna snaga psihodeličnih momenata, postavlja ga u ligu producenata najvišeg kalibra. Sarađivajući sa skoro svakim velikim imenom trance scene on je počasni član NANO Records familije. Za one koji ne znaju – Bizzare Contact čine dva člana, Didy Ezra i Gady Ezra. Njihove pesme su izdat za kompilacije širom sveta, uključujući etikete poput Com.Pact, HOMmega, Mainstage, FinePlay, Noga, Alchemy, Utopia, Shiva Space Japan, Phonokol itd. Ono što će posebno obradovati fanove ovog dvojca jeste da ovih dana Didy & Gady vredno rade kako bi svojoj vernoj publici ubrzo predstavili nov materijal. Do tada – Beograđani će imati priliku da ih čuju i vide uživo uz Tristana u Barutani ovog petka, 22. maja! Ulaznice za ovaj događaj mogu se kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, po ceni od 800 dinara.

 

 

Već sutradan, u subotu 23. maja, u Barutani će nastupiti francuska diva Miss Kittin, a samo nedeljun dana kasnije i Beograđanima omiljeni sastav Silicone Soul! Budite u toku na www.facebook.com/barutanabeograd

 

 

Avatar photo

Autor: Igor