Zbog velikog interesovanja, akcija OTPlati EXIT ulaznicu na rate, produžena je do 23. maja

 

Svi ljubitelji Exit festivala i ove godine imaju mogućnost da u filijalama OTP banke, sve do 23. maja, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po ceni od 5.990 dinara za Exit i po 6.990 dinara za Exit Avanturu (Exit + Sea Dance). Nakon jednostavnog otvaranja računa, neophodno je uplatiti minimum od 1.300 dinara za rezervaciju ulaznice, posle čega svi ljubitelji Exita svoje ulaznice mogu da OTPlaćuju na rate i to sve do 30. juna!

Rate od 500 ili više dinara, bez kamate, OTPlaćuju se u ritmu koji svim fanovima Exita najviše odgovara, kada god požele, a sve do 30. juna! Uplatom punog iznosa do 30. juna za ulaznicu na Exit festival ili za veliku letnju Exit Avanturu, u filijali OTP banke preuzima se potvrda sa kojom se podižu kupljene ulaznice, od 7. jula, na zvaničnom zamenskom mestu, ispod glavnog ulaza Exit festivala, u podnožju Petrovaradinske tvrđave. Call centar OTP banke je 0700/480-400 ili 021/4800-400, a više detalja može se pronaći na Otpbanka.rs i Exitfest.org.

Najveće uzbuđenje pred Exit Avanturu počinje uz muzički spektakl decenije i koncert svetske pop ikone Robija Vilijamsa 17. juna na beogradskom Ušću! Kapije Petrovaradinske tvrđave otvoriće se 9. jula, kada će blizu horde fanova iz celog sveta proslaviti 15. rođendan Exita, sve do svetski čuvenog zatvaranja Dance Arene u jutarnjim časovima, tada već 13. jula. Pravo festivalsko letovanje nastavlja se već od 15. jula, kada će se pored mora na budvanskoj plaži Jaz četiri dana i noći slaviti nagrada za najbolji evropski festival, sve do ranog jutra u nedelju 19. jula! Svoje nastupe na ovogodišnjoj, ultimativnoj Exit Avanturi, za jedno od najjačih programskih izdanja ikad, dosad su potvrdili Mötorhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Wilkinson, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umetnika na 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza!

Za sve koji žele da dođu do kompleta ulaznice za Exit po najpovoljnijoj ceni, savetujemo da požure, jer od strane fanova omiljena akcija „4+1“ se približava rasprodaji! Društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za ceo Exit, petu dobiće na poklon! Četvorodnevne ulaznice za Exit po ranoj ceni od 5.990 dinara, što je ušteda od 50% u odnosu na finalnu cenu, prodaju se u knjižarama Vulkan, lancu Corner Shop, i još preko 150 blagajni širom Srbije i regiona, ali i celog sveta putem onlajn kupovine na sajtu www.gigstix.com.

Avatar photo

Autor: Igor