Kalemegdan Summer Festival kompletirao line up

 

Priča o Kalemegdan Summer Festivalu, festivalu elektronske muzike koji će se tokom leta održavati na Beogradskoj tvrđavi, poslednjih meseci zauzima ogroman medijski prostor uz brojne pozitivne komentare publike, što je jasan znak da Beograd već godinama iščekuje jedan ovakakv festival. Uz podršku Heineken-a, svetski line up-a kojim se ovaj festival može pohvaliti čine- Paul Van Dyk, Tube & Berger, Coyu, Jeremy Olander, Sharam, Dannic i mnogi drugi, a kao mesto održavanja odabrana je najatraktivnija lokacija, upravo Beogradska tvrđava.

Zamisao je da se kroz projekat Kalemegdan Summer Festivala, koji bi podrazumevao tri velika muzička događaja, uz mnogobrojni prateći sadržaj kakav jedan festival treba da ima, Beogradska tvrđava postavi kao epicentar kulturno- zabavnih dešavanja, kojima bi ciljna grupa bili prventsveno mladi. Ovaj projekat okupio bi mlade ljude iz Beograda i čitave Srbije, ali bi nesumljivo bio privlačan i mladim turistima koji će u tom periodu biti u poseti prestonici, sa ciljem da jednog dana postane i sam razlog njihovog dolaska u Beograd.

U sklopu Kalemegdan Summer Festivala, biće organizovana tri velika događaja- Happy Life, Serbia Wonderland i Tropical Inn, koji će uz podršku Heinekena, okupiti svetske DJ zvezde, različitih muzičkih žanrova i napraviti pravu muzičku revoluciju u Srbiji.

Legendarni Sharam iz planetarno popularnog DJ dvojca Deep Dish i Jeremy Olander, čuveni naslednik Eric Prydz-a i Deadmau5-a, glavni su headlineri događaja kojim će se otvoriti festivalsko leto na Kalemegdanu- Happy Life, 06.juna na terenima K.K. Partizana.

 

Mesec dana kasnije, 2. jula, najveći superstar današnjice Paul Van Dyk, umetnik koji je preko 20 godina na vrhu muzičke scene i koga uz Carl Cox-a smatraju za najvećeg i najboljeg DJ-a svih vremena,  zakoračiće na binu čarobnog Serbia Wonderland Festivala. Dannic, čiji je nastup na prošlogodišnjem Tomorrowlandu proglašen najboljim nastupom te godine, kao i Orjan Nilsen i Marlo, dva velika DJ imena iz jedne od najpoznatijih svetskih izdavačkih kuća “Armada Music”, publici magičnog festivala budućnosti predstaviće se drugog dana festivala, 3.jula.

Za sam kraj leta organizatori čuvaju vrele tropske bitove, uz koje ćemo ponovo doživeti osećaj sunca na koži i peska pod nogama, i koji će nas na trenutke podsetiti na more, plažu i šarene koktele… Upravo ovaj osećaj na Tropical Inn, 28. avgusta donosi nam DJ dvojac Tube & Berger, koji je kako svojim megahitom „Imprint of pleasure“, tako i svojim prepoznatljivim setovina, osvojio milione slušalaca, a zajedno sa njim i Coyu, vrhunski DJ i producent, ujedno i osnivač jedne od svetskih najboljih izdavačkih kuća deep i tech-house zvuka – „Suara Music˝ zbog čega će se i samo veče nositi slogan ˝ Suara Night ˝.

Prvih hiljadu paketa karata, po super ceni od 2 500 RSD koju je obezbedila Beogradska tveđava, za sva tri velika događaja, uskoro su rasprodati! Nakon što se ovaj prvi kontigent rasproda, u prodaji će se naci novi po nešto višoj ceni. U prodaji se takođe nalazi i „mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1200 RSD. Pojedinačne karte za Happy Life i Tropical Inn koštaju 700 RSD, dok je promo cena karte za Serbia Wonderland Festival 2000 RSD, i važi do 05.aprila.

Paketi karata, kao i pojedinačne karte za svaki od događaja u sklopu Kalemegdan Summer Festivala koji se održava uz podršku Heinekena, mogu se naći na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Više informacija o ovome, kao i o samom festivalu, danima iznenađenja i žurkama zagrevanja pogledajte na zvaničnom sajtu: http://www.kalemegdansummerfestival.com/sr

 

Avatar photo

Autor: Igor