Kalemegdan Summer Festival objavio domaći line up!

 

Spremajte se za nezaboravno leto i žurke na Kališu! Beograd dobija svoj festival elektronske muzike – Kalemegdan Summer Festival koji se održava uz podršku Heinekena. Čekaju vas tri velika događaja tokom juna, jula i avgusta meseca.

Nakon objave vodećih svetskih imena elektronske muzike organizatori su okupili i najbolju domaću dj ekipu koja će se predstaviti našoj publici tokom vrelog festivalskog leta koje predstoji.

Letnja avantura počinje u junu sa Happy Life-om! Beogradska Tvrđava publici poklanja ulaznice za 5. Jun koji će okupiti najbolju domaću DJ ekipu i zagrejati nas za početak festivala. Nastupaće legenda srpske klabing scene – Marko Milosavljević kao i trenutno jedan od najprespektivnijih domaćih techno dj-eva – Speedy. Društvo će im praviti sjani producent TKNO, dj trio The Suburbans kao i Vid Marjanović koji će nam se predstaviti pod novim imenom – Estray.

Vašu pozivnicu za otvaranje festivala možete osvojiti prijavom OVDE. 6. jun je rezervisan za legendu Sharam-a kao i mladog naslednika Eric Prydz-a – Jeremy Olander-a, koji će imati podršku u vidu sve popularnijeg Tumalona i John Belk-a. Karte po promotivnoj ceni od 700 RSD za Happy Life su uskoro rasprodate, a rok do kog će važiti ova promo cena je 27. april.

2. i 3. Jula sledi Serbia Wonderland Festival, koji je već uveliko poznata bajkovita festivalska priča, Svetskoj legendi Paul Van Dyk-u kao i Dannic-u, Orjan Nilsenu, Marlo-u i drugim internacionalnim dj-evima koji se najavljuju društvo će praviti najbolja domaća EDM postava: Energični duo Zap Me Strobe, već uveliko poznati Cavin Viviano, talentovani producent i dj Roske, najbolji srpski uplifting trenser Ikerya Project zatim Mata Live, Showbiz, Stereo Republic i drugi…

Prošlogodišnji festival posetilo je 12 000 posetilaca, a ove godine pored gostiju iz Srbije očekuje se veliki broj posetilaca iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Bugarske, Rumunije, Mađarske i drugih krajeva Balkana i Evrope.

28. i 29. avgust je namenjen najvrelijoj žurci za kraj leta, Tropical Inn-u. Ova događaj je inspirisan plažom, letom, palmama, Ibicom, pozitivnim ljudima i jarkim bojama . U goste stiže izdavačka kuća koja je dve godine za redom osvajala nagradu za ˝ Most Charted Label ˝- Suara Records koja nam dovodi svog osnivača Coyu-a i poznazi svetski tech i deep house duo Tube & Berger.

Domaću podršku sa svojim ˝sexy ˝ bitovima činiće Calavera & Manya, LaCosta b2b Tijana Kabić i Manjane. Beogradska Tvrđava je rešila da obraduje posetioce i pokloni im i dan kada se zatvara prvo izdanje Kalemegdan Summer Festivala koji se održava uz podršku Heinekena – 29. Avgust na kome će nastupiti domaća techno legende Dejan Milićević i Boža Podunavac, sjajni momci iz Užica – Luka Vuković b2b Ivan Radojević kao i trenutni bum domaće tech house scene Phill & Dansmore.

Ulaznice za ovaj dan takođe možete osvojiti OVDE

Promotivne ulaznice za Tropical Inn koštaju 700 RSD

Promotivni kontigent karata po ceni od 2. 500 RSD za sva tri događaja, koji je obezbedila Beogradska Tvrđava, rasprodat je i zbog velikog interesovanja ova cena će važiti do 10. Maja. Ulaznice se mogu kupiti na svim blagajnama Eventima kao i u prostoriji Jungle Tribe-a u Gospodar Jevremovoj 49 u Beogradu.

Cene pojedinačnih ulaznica i paketa kao i dodatne informacije možete naći na zvaničnom sajtu festivala:

http://www.kalemegdansummerfestival.com/sr/ulaznice

Avatar photo

Autor: Igor