REVAMP u klubu Three DOTS ove SUBOTE!

 

Mi smo mala skupina dugogodišnjih drugara iz Kruševca i osnovali smo “pokret” pod nazivom Revamp, ne da bismo menjali svet, već kako i sam naziv kaže, da bismo poboljšali i renovirali underground muzičku scenu u Srbiji. Revamp se sastoji od sledećih članova: Predrag Petković (Mene), Miroslav Petković, Veljko Bojković (Veljok), Stefan Nikolić (Stenik), Stevan Brezanović (Steve Breeze) i Dušan Lazović. 

Imamo tu prednost da, uzevši u obzir muzičke pravce svih članova, pokrivamo veliki deo klupske muzike u granicama underground stila i zvuka. Vođeni time, bez velike muke možemo da oblikujemo žurku u pravcu u kakvom mi želimo ili u kakvom se od nas očekuje. 
Kao osnov, za početak, iza nas stoji producentska kuća pod imenom Verbreieten Musik, koja će biti platforma naših budućih izdanja i koja će oslikavati naše rezultate i podvige.

Dugoročni plan je da, pored nastupa naših članova, ovdašnjoj publici, predstavljamo mlade i nedovoljno afirmisane producente i DJeve, kako sa naših tako i sa inostranih prostora. Takvim poduhvatom nameravamo da na najbolji način zaokružimo našu priču i postignemo zacrtane ciljeve.

Revamp = rekonstruisati, renovirati, ponovo napraviti

Mene

Miroslav Petkovic

Stenik

Veljok

Let’s Revamp!

Ulaz: 200rsd

Za vise informacija posetite oficijalnu facebook stranicu klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor