Kampovi Exit Avanture na najlepšoj plaži na Dunavu i na najboljoj plaži Evrope!

 

Ove godine jedna od najvećih atrakcija i Exit i Sea Dance festivala je – peščana plaža! Sve kampere Exit Avanture obradovaće ovogodišnja lokacija za Exit Village, odnosno najstarija, najveća i po mnogima najlepša peščana plaža u Dunavskom toku, čuveno kupalište Štrand!

Ubedljivo omiljena lokacija za kampere u istoriji Exit festivala, zbog koje su svojevremeno čak i Novosađani podizali svoje šatore, ne bi li osetili delić jedinstvenog Exit Village iskustva, i ove godine se vraća u punom sjaju. Koliko su legendarne festivalske noći na Štrandu, govore iskustva na desetine hiljada mladih ljudi iz celog sveta i brojnih svetskih medija, koji su dugo nakon posete Novom Sadu, svedočili o lepotama dunavske Kopakabane. Ultimativna letnja avantura nastaviće se u Sea Dance kampu, smeštenom na Jazu, čuvenoj jadranskoj plaži koju je  vodeći svetski turistički vodič, Lonely Planet nedavno stavio na prvo mesto liste najboljih evropskih plaža! Sea Dance kamp se nalazi na samoj obali, svega 50m od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je višestruko nagrađeni festival na Jazu, jedinstven u svetu.

Boravak u kampovima Exit Avanture za goste iz celog sveta biće nezaboravno iskustvo, koje će dodatno proneti glas širom planete o lepotama Novog Sada i Budve, te njihovim plažama Štrand i Jaz. Druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva sveta, spavanje pod vedrim nebom i celodnevno kupanje očekuju posetioce Exit i Sea Dance kampova, čime koncept festivalskog letovanja velike Exit Avanture, postaje još primamljiviji za turiste i medije iz celog sveta!

Da bismo posetiocima iz 60 različitih država sveta što bolje predstavili Novi Sad, zajedno sa Gradskom upravom, odlučeno je da ovogodišnji kamp Exit festivala bude na Štrandu. Želimo da ostavimo što bolji utisak na brojne turiste kako bi se vraćali iz godine u godinu. Prema proračunima Booz Allen Hamilton, nezavisne konsultantske kuće angažovane od strane USAID-a, Exit godišnje generiše između 10 i 15 miliona evra u turističku privredu Novog Sada, Vojvodine i Srbije, a istraživanja Vlade Srbije ovo su i potvrdila. Rezultati ovog istraživanja, pokazali su da je Exit, tokom svog postojanja, unep preko 100 miliona evra u srpsku ekonomiju, a da će u narednih 10 godina generisati još najmanje toliko”, izjavio je ovim povodom Dušan Kovačević, direktor Exit festivala.

Exit Village biće otvoren za sve vlasnike kamperskih narukvica od 7. do 14. jula, a cena sedmodnevnog boravka po osobi u pretprodaji iznosi 2.990 din, dok će na recepciji kampa iznositi 3.500 din . Sea Dance kamp otvoren je od 13. do 20. jula, dok je cena sedmodnevne propusnice po osobi 30 u pretprodaji, odnosno 35 evra na recepciji kampa. Pored mesta u kampu, posetiocima Exit i Sea Dance kampova, biće obezbeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri. Prodaja pojedinačnih propusnica za kampove, ali i naručivanje kamperske opreme, koja će kampere da sačeka na recepciji, trenutno može da se obavi putem sajta www.exittrip.org. Na sajtu zvanične turističke agencija Exita, prodaju se i brojni  drugi paketi koji sadrže smeštaj u kampu, prevoz, kao i druge smeštajne opcije, a cene aranžmana za pravo festivalsko letovanje od 7. do 20. jula, na dve peščane plaže, počinju već od 99 evra!

Nezaboravno festivalsko leto u kampovima EXIT avanture može da počne uz jedno od najjačih programskih izdanja ikad, a svoje nastupe dosad su potvrdili Mötorhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Wilkinson, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap, Hladno pivo, Artan Lili, Zoster i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umetnika na 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza!

Za sve koji žele da učestvuju u nagradnoj igri, dovoljno je da odu na Fejsbuk stranicu Exit Festivala i podele ovaj videosa svojim prijateljima. Više informacija ovde.

Ulaznice po staroj ceni samo do 30. juna!

Ulaznice za Exit koštaće 5.990, odnosno 6.990 dinara za celu Exit Avanturu, još samo do 30. juna, posle čega njihova sledeća cena biće 6.990 za Exit, 5.990 dinara za Sea Dance, odnosno samo 7.990 dinara za Exit i Sea Dance zajedno! Od 30. juna i cena dnevnih ulaznica za petak i subotu na Exitu biće 2.990 dinara. Ulaznice se prodaju u knjižarama Vulkan, lancu Corner Shop i još 50 blagajni širom Srbije i putem sajta www.gigstix.com.

Avatar photo

Autor: Igor