Belgrade Banging i Onlyclubbing prave TECHNO senzaciju na otvorenom u Savamali!

 

Belgrade Banging i Onlyclubbing prave TECHNO senzaciju na otvorenom u Savamali!

Belgrade Banging i Onlyclubbing po prvi put udružuju snage i pozivaju vas na pravu TECHNO senzaciju na otvorenom u srcu Savamale! U Mostarskoj ulici broj 5, Banging Summer Arena, egzotični open air prostor će svakog vikenda okupljati 2000 gladijatora, koji će se boriti za bolju scenu elektronske muzike u Srbiji.

Techno na Banging način će predstaviti: TKNO, D.R.N.D.Y. i Angry Egg$ – Del Muki & Gio.

 

TKNO je umetnik, producent, DJ i vlasnik svoje izdavačke kuće “Tauten”. Od 2002. pokazuje svoju veliku ljubav prema elektronskoj muzici. Inspirisan techno magovima tog vremena kao što su Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills, Len Faki, počinje da prikuplja vinile i pušta u najboljim lokalnim klubovima sa najboljim drugom. Uneo je mnogo truda i energije da svoje Dj veštine podigne na visok nivo. Narednih 10 godina radio je na projektima: ReWire, Beatandjuice, Volt & Vintage, i mnogi drugi. 2013. Godine odlučuje da započne samostalnu karijeru pod imenom “TKNO” kao asocijacija na tehno muziku. Njegove trake su puštane i podržane od strane nekih od vodećih DJ imena u svetu: Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren. On se pojavljuje na sledećim label-ima: Tauten, Yin Yang, Selected, Funk `N Deep, Italo Business, IAMT, Datacode, Family Grooves

 

 

D.R.N.D.Y je mladi producent i DJ iz Niša, kroz ceo zivot zanimao se za elektronsku muziku ali je u direktan kontakt sa istom stupio tek sa 20 godina i za manje od godinu dana uspeo je da potpiše svoje trake za kuće kao sto su Selected Records, Loose Records, Reload Records, District 9 Records, Tauten, Uno., Funk’n Deep, Skeleton Records, Sun:Sun Records, Jango Music i mnoge druge.. Iako je veoma kratko u svetu produkcije, dobio je podršku nekih od najvećih imena u techno muzici kao što su: Sam Paganini, Maceo Plex, Joseph Capriati, Loco & Jam, Richie Hawtin, Marco Carola, Joseph Capriati, Axel Karakasis, Spartaque, M.Fukuda, The Advent, Ramiro Lopez, Joey Beltram, Cristian Varela, Dandi & Ugo Locomatica, Bodyscrub, The YellowHeads, Markantoinio, Felix Da Housecat, Marco Bailey, Tom Laws i mnogi drugi.

 

 

Angry Eggs (Del Muki & Gio) je suludi, energični dvojac, zahvaljujuci kome je novosadska scena dobila neke strašno kul epitete, momci koji su oziveli TECHNO scenu u Novom Sadu . U svojoj ne baš dugoj karijeri uspeli su da rade i dele pult sa mnogim imenima kao što su Lea Dobričić, Tea Vučković (SLO), LAG, Speedy, Petar Dundov, Splatter, Petar Cvetković, Timid Boy, Matthew Hoag, Goya, i mnogi drugi. Organizovali su seriju techno žurki ove godine koje su prošle veoma uspešno, gostovali su po svim većim klabing mestima u Srbiji, prošle godine u njihovoj biografiji zacrtano je i ime EXIT festivala, a trenutno rade na prezentaciji svog zvuka sa kojim žele da vrate TECHNO scenu tamo gde joj je i mesto. 

 

 

 

Pripremili smo vam i specijalne cene: ulaz će koštati samo 200 dinara, a cene pića će se kretati između 200 i 450 dinara. Posle 01h ulaz će biti 300 dinara. Za sve dodatne informacije i VIP rezervacije možete kontaktirati Belgrade Banging vrlo jednostavno na Banging Info Line +381652264464 ili putem e-mail-a na [email protected]

Avatar photo

Autor: Igor