SEMF 2015: Prvi festival elektronske muzike u Savamali ovog petka

 

Prvi jednodnevni SEMF (Savamala Electronic Music Fest) održaće se ovog petka 26. juna u Beogradu. Ovaj događaj će tokom jednog dana, na omiljenim mestima za izlazak mnogih Beograđana, okupiti vaše omiljene DJ-eve i super gradsku ekipu – a ulaz je slobodan!

Klupsko-restoranski kompleks “Mladost/Ludost/Radost” u Karađorđevoj ulici poznata je destinacija za mnoge klabere, kako one iz Beograda, tako one iz čitavog regiona.

Baš zato će ova 3 mesta kroz splet zajedničkih hodnika spojiti Savamalu ovog petka, 26. juna, uz odlične DJ-eve festival elektronske muzike koji će trajati do jutra. Party počinje u 18h, uz Masai Warriors žurku u bašti restorana “Radost”, gde će se za DJ pultom smenjivati Danijel Čehranov, Kid Kimi, Zwein i Vuk Smiljanić, a posetioci imati priliku da uživaju u najboljim savamalskim burgerima i osežavajućim pićima. Nakon “zagrevanja” žurka se seli na tri “indoor” stejdža: u “Mladosti” vrte Kristijan Molnar i čuveni DJ Rolando, “Ludost” je rezervisana za ekipu u sastavu Marko Nastić/Vlada Janjić/Marko Milosavljević, dok u “Radosti” puštaju Zwein, Nemanja Vanović, John Belk, Kid Kimi i Vuk Smiljanić.

Ulaz na prvi SEMF je slobodan, a ovaj događaj predstavlja samo početak napora ka cilju da Savamala konačno dobije veliki festival elektronske muzike, kakav i zaslužuje.

Avatar photo

Autor: Igor