Karte za Mind Against po staroj ceni još SAMO 2 dana


Karte za Raveolution žurku pod otvorenim nebom na koju 30. juna dolazi italijanski dvojac Mind Against ponestaju, a po staroj ceni od 1000 RSD se mogu nabaviti još samo dva dana.

Požurite do najbližeg prodajnog mesta Eventima, Gigstix-a, nekog od WinWin Shop-ova širom zemlje ili naručie svoje karte putem sajta www.ddtickets.rs po ceni od samo 1000 RSD i osigurajte svoje mesto na najboljoj žurci leta na Beogradskom Sajmu. Od ponedeljka nas očekuje nova cena karata – 1400 RSD za obične i 2000 RSD za VIP ulaznice.

Allesandro i Federico Fognini, poznatiji kao Mind Against, su rođena braća i jedan od najtraženijih dvojaca elektronske muzike današnjice. Braća Fognini poreklom su iz Italije, ali su trenutno bazirani u Berlinu odakle produciraju svoju muziku. Dugogodišnje prijateljstvo i saradnja sa Tale of Us ih je i učinila jednim od najvećih imena Afterlife-a, što nije slučajno ukoliko se uzme u obzir njihov stil – Mind Against neguje melodičan, dramatičan, „filmski“ techno zvuk koji ih je učinio lako prepoznatljivim i planetarno popularnim. Njihova izdanja za Life and Death etiketu su im pomogla da se izgrade kao jedni od najozbiljnijih producenata elektronske muzike današnjice i lansiraju u sam vrh.

Pre žurke poslušajte top 5 Mind Against traka po našem izboru:

  1. Mind Against – Avalon

  2. Tale of Us & Mind Against – Astral

  3. Mind Against – Gravity

  4. Mind Against & Somne – Vertere

  5. Mind Against – Atlant

I dve bonus trake jer ipak nismo mogli da se odlučimo za samo 5– Tale of Us & Mind Against – City at Night i Mind Against – Strange Days (Recondite Remix)

Uživajte!

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice.

Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.

Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, Traumera, Metodi Hristova i Sam Paganinija, a na ovu listu se upisuje i Mind Against.

 

 

Avatar photo

Autor: Igor