Karte za nastup Heidi i Kim Ann Foxman od danas po novoj ceni

 

Kontigent super-promotivnih ulaznica za nastup Heidi i Kim Ann Foxman u Beogradu već je rasprodat, a od danas su u prodaji karte po novoj ceni od 800 dinara. Podsećamo – Heidi i Kim, dve najveće tehno dame današnjice, stižu u našu prestonicu 16. aprila kada će nastupiti u Magacinu Depo uz domaću podršku u sastavu Tijana T & Kristijan Molnar.

Duo koji je napravio legendarnu žurku na Dance Areni Exit festivala 2014. godine ponovo nastupa pred domaćom publikom ! Vest o dolasku Heidi i Kim Ann Foxman u Beograd obradovala je mnoge klabere, a uz Tijanu T, koja je trenutno jedan od najangažovanijih domaćih DJ-eva i Kristijana Molnara, autora emisije Christallization, ovo će biti jedan od najatraktivnijih klupskih lajnapa ove godine. Iza Heidi je karijera duga preko deset godina, tokom koje je nastupala u skoro svim najboljim klubovima i festivalima širom sveta kao što su Exit, Global Gathering i čuveni Movement fest koji se održava u Detroitu. Njena poslednja poseta Srbiji bio je upravo nastup na Exit festivalu 2014. godine, kada je puštala zajedno sa Kim Ann Foxman. Pored toga što se Kim sećamo po radu u bendu Hercules & Love Affair, znamo je i kao osnivača etikete Firehouse, a ova dama se poslednjih nekoliko godina posvetila svojim nastupima kao jedan od definitivno najinteresantnijih izvođača na sceni. Ove dve tehno kraljice, između ostalog, u Beograd dolaze na poziv Tijane T, koja već neko vreme ima bukirane nastupe u najpoznatijim klubovima širom sveta. Ona definitivno spada u ključne figure beogradske muzičke scene već više od deset godina, a tokom poslednjih par godina njena karijera vidno napreduje sa više internacionalnih i regionalnih nastupa nego ikada. Između ostalog bila je headliner u Space-u na Ibizi kao i u najpopularnijem klubu na svetu – berlinskom Berghain/Panorama Baru. Njen Boiler Room set iz 2014 i dalje osvaja novu publiku, a Tijana i nove teritorije!.

Kontigent super-promotivnih ulaznica za ovaj spektakl u organizaciji Music Connection-a je rasprodat, a od danas je u toku nova promo akcija u okviru koje cena karte iznosi 800 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs, a organizatori apeluju na sve zainteresovane da nabave svoju kartu na vreme.

 

Avatar photo

Autor: Igor