SAMO TVRDO ponovo izaziva – subota 12. mart u Monsunu

 

Serijal SAMO TVRDO pokrenut je prošle godine sa ciljem da publici predstavi kvalitetan tech-house i techno zvuk, dovodeći svetski poznate di-džejeve, ali i predstavljajući domaće artiste. Pored kvalitetne i dobre muzike, ove žurke izdvojile su se i po dobrom vajbu i energiji koja tokom cele večeri vlada sa obe strane di-džej pulta.

U prvoj sezoni SAMO TVRDO je ugostio velika imena kao što su Dosem, Ninetoes i Metodi Hristov koji su priredili žurke za pamćenje o kojima se i dalje priča. Domaći lineup koji nas čeka ove subote u Monsunu biće samo zagrevanje za ono što SAMO TVRDO ekipa priprema u nastavku godine.

Da li smete da uživate na maksimumu?

D.R.N.D.Y je 2013. godine odlučio da zaplovi vodama elektronske muzike, a vrednim radom, posvećenošću i ljubavlju izgradio je jedinstveni stil po kome je prepoznatljiv. U njegovim setovima može se čuti sve, od detroitskog do moćnog melodičnog techno-a. Izdavao je za popularne etikete poput Phobiq, Driving Forces, Renesanz, Evolution, Selected, Loose Records i druge. Da je reč o ozbiljnom talentu pokazuje to što su njegovu muziku podržali Richie Hawtin, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Adam Bayer, Marco Carola, Joseph Capriati, Marco Bailey, Adrian Hour, Maceo Plex, Eric Sneo, Andrea Roma…

Phill& Dansmore su duo dobro poznat po tome što atmosferu na žurkama dovode do tačke usijanja. Njihovi melodic techno i tech house setovi će vas oduvati i naterati da igrate bez prestanka. Pored činjenice da je najveći deo njihovog proudcentskog stvaralaštva završio na zavidnim pozicijama na Beatportovim top listama, najveće priznanje ovaj dvojac dobija od prestižne izdavačke kuće Cr2, koja je njihovu traku “Rave Saver” izdala na zvaničnom albumu Space Ibiza-e za 2016. godinu. Pored Cr2 njihove trake su se našle na etiketama kao što su : Hotfingers, Toolroom, Stil Vor Talent, ROMP, Patent Skill.

Kent Explain je di-džej i producent koji iza sebe ima 17 godina iskustva. U njegovom studiju nastaje energičan i prilično sintetički tech-house i techno zvuk protkan mračnim, ali melodičnim elementima. Njegovi setovi karakteristični su i po tome što se sve dešava uživo, jer je imperativ da muzika uvek zvuči drugačije. O jedinstvenosti njegovog stila najbolje govori činjenica da ni on sam ne ume da ga objasni, pa je i ime Kent Explain nastalo kao rezultat toga što samo slegne ramenima svaki put kada ga ljudi pitaju kako radi to što su upravo čuli. Njegov prvi EP Tearz uskoro izlazi za ROMP.

 

Avatar photo

Autor: Igor