PSYCHEDELIC FEVER vol.7 with GALACTIC EXPLORERS

 

Chaotic Beats u okviru svog serijala “Psihodelična Groznica” u goste dovodi “Istraživače Galaksije”, u petak 11. Marta u klubu Anderground.

Da li se sećate šestog rođendana Chaotic Beats-a u ex Industriji? Da li se sećate projekta iz Makedonije koji je to veče sve prisutne ostavio bez teksta? Da, da, pričamo o Galactic Explorers-u, koji po drugi put dolazi u Beograd, ovog puta u okviru “PSYCHEDELIC FEVER” serijala, sa još kvalitetnijim zvukom i još boljom energijom. Cilj serijala je i dalje isti, pružiti domaćoj publici jedinstveno pshodelično iskustvo uz producente koji na najbolji mogući način prezentuju psytrance zvuk širom sveta. Očekujte još jednu nezaboravnu psihodeličnu groznicu. GALACTIC EXPLORERS live! :: Phantasm Rec / Macedonia
https://soundcloud.com/galacticexplorers
https://www.facebook.com/galacticexplorers/

+ Chaotic Beats DJs
https://www.facebook.com/chaoticbeats

GLACTIC EXPLORERS je projekat iza koga stoji producent i audio inženjer K.Jovanovski. On svoje, već stečeno iskustvo u produkciji i DJingu psytrance muzike odlučuje da nadogradi 2007.godine kada upisuje audio i video inženjering na Univerzitetu u Skoplju. Od prvog momenta, kako je počeo da radi na projektu, on je već imao viziju zvuka GALACTIC EXPLORERS-a i sledeće 2 godine je proveo u istraživanju novih zvukova i pronalaženju jedinstvenog galaktičkog stila u muzici koju producira. Tokom studija na Univerzitetu, upoznaje kolegu A.Zdravkovskog (Spirit Architect) sa kojim, zbog sličnih interesovanja i afiniteta, dosta puta zajedno producira muziku. Od masivnih događaja sa po više hiljada ljudi do andergraund žurki, njegova euforija, kibernetika, dižući galaktički zvuk je uvek spreman da vas povede na sledeće Galactic Explorers putovanje. Njegove numere izlazile su na kompilacijama izdavačke kuće Phantasm Records, remiks projekta Killerwatts (Tristan i Avalon) se našao na njihovom remiks albumu izdatom za Nano Records a najnovije izdanje Djantrix i Galactic Explorers – Custom X izlazi uskoro za Digital Om Productions. Do sada je nastupao sa mnogim poznatim izvodjacima kao sto su Kox Box, Hallucinogen, Avalon, Hux Flux, Evp, Urecken, Parasense, Reality Grid I mnogi drugi.


Karte će se prodavati isključivo na vratima kluba i to po sledećim cenama:

do 00h ▶ 300 rsd
od 00h ▶ 500 rsd

Avatar photo

Autor: Igor