Nicole Moudaber, John Digweed i Guy J obeležiće clubbing proleće u Beogradu!

 

Kraj marta i početak aprila obeležiće dve velike žurke i gostovanja velikih DJ imena u našoj prestonici. Jedna od omiljenih tehno dama, čuvena Nicole Moudaber, stiže u Magacin Depo 26. marta gde će po prvi put ikada nastupiti u okviru „In the mood“ showcase-a. Dve nedelje kasnije – DJ superzvezda John Digweed vraća se u Beograd, a ovog puta sa njim u našu prestonicu stiže i specijalni gost, sjajni Guy J. Trenutno su u prodaji pojedinačne ulaznice, a UGS PRO kao organizator najavljuje skoru prodaju kompleta karata koje obezbeđuju ulaz na oba ova prolećna spektakla. 

Nicole je DJ, producent, promoter i organizator nekih od najboljih žurki u Londonu, gde sada živi i radi. Ova dama zapravo je rođena i odrasla u Nigeriji, gde su muzički su na nju najviše uticali tribal ritmovi izvođača Fela Kuti-ja, pa tako u njenoj produkciji i dan danas dominiraju prepozatljivi bubnjevi. Danas, Nicole organizuje “MoodRAW” žurke i vlasnica je izdavačke kuće “Mood Records” za koju su izdavali Carl Cox, Stacey Pullen, Joel Mull, Carlo Lio i mnogi drugi. Osim što će joj ovo biti prva poseta Beogradu, Nicole u našu prestonicu stiže da premijerno izvede svoj novi party format „In the mood“ uz kolegu Marina Canala, a deo seta biće posvećen i njenom najnovijem studijskom EP izdanju „Silent Sigh“. Domaća podrška dolazi u sastavu Lea Dobričič & Teo Trunk, a ulaznice za ovaj tehno spektakl se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstix-a po ceni od 700 dinara za regularne, odnosno 1300 dinara za VIP karte.

John Digweed je definitivno jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu, a klaberima širom sveta već dve decenije poznat je po svojim eksplozivnim DJ setovima na koje niko nije imun. U svojim setovima John kombinuje različite stilove, od progressive house-a, tehna i tech housea pa sve do minimala. Kao osnivač izdavačke kuće i agencije pod imenom “Bedrock”, do sada je sarađivao sa brojnim svetski poznatim DJ-evima i producentima, a neki od njih su Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Marco Bailey i Guy J, kog smo nedavno imali priliku da slušamo u Beogradu. Guy je jedan od najsofisticiranijih i “najemotivnijih” producenata na današnjoj elektronskoj sceni, a ovaj momak poreklom iz Izraela, počeo je da producira kada je imao 14 godina. Kako sam kaže, odrastao je uz izdanja sa “Bedrock” etikete pa mu je zato saradnja sa Digweedom bila kao ostvarenje sna, a kreirao je i svoju etiketu “Lost & Found”, kao sub-label u okviru Digvidovog labela.

Domaća podrška ovom atraktivnom lajnapu biće dve domaće DJ zvezde – Marko Nastić i Bokee. Aktuelna cena promo ulaznice za ovaj događaj iznosi 800 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 1.500 dinara.

 

Avatar photo

Autor: Igor