KARTE ZA VICTORA RUIZA PO PROMO CENI JOŠ 8 DANA!

 

Iz dubina energičnog elektronskog zvuka Sao Paola na globalnoj sceni pojavio se iskren i autentičan umenik – Victor Ruiz, koji je trenutno jedan od najaktuelnijih svetskih tehno producenata i nastupaće po prvi put u Beogradu 27. oktobra na Topljenju koje će se održati na Beogradskom Sajmu!

Kada je prvi put zakoračio u studio, prvi korak mu je bio reinterpretacija svojih korena na savremeniji način. Za Victorove nastupe kažu da su ˝From Brazil With Love˝ a za njegove melodije da su futuristične, uzbudljive i stvorene za ˝đusku˝ i da udaraju pravo u glavu, ruke i noge. Pored trenutno aktuelnih hitova sa novog izdanja Stardust EP, Victor je poznat i po čuvenoj traci ˝Intestellar˝ koju svi željno iščekuju da čuju. Takođe je i jako popularan po svojim remiksima koje je radio za Olivera Huntemanna, Stephan Bodzina, Mobija i mnoge druge.

Karte za ovaj spektakl možete nabaviti po promotivnoj ceni od 890 rsd do 13. septembra, nakon čega će cena iznositi 1190 rsd. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 1300 rsd, koje možete kupiti na svim blagajnama Eventima i DD ticketsa.

 

Avatar photo

Autor: Igor