KEITH FLINT NIJE POČINIO SAMOUBISTVO?

 

Izveštaj mrtvozornika o smrti frontmena The Prodigya Keitha Flinta otkrilo je u njegovom organizmu nespecificirane količine alkohola, kokaina i kodeina kada je umro.

Caroline Beasley-Murray, viša mrtvozornica za Essex, zabeležila je otvoreni zaključak o Flintovoj smrti, odlučujući da dostupni dokazi nisu bili dovoljni za zaključak da je sam sebi oduzeo život. Beasley-Murray je rekla kako takođe nema dovoljno dokaza da bi se umetnikova smrt zabeležila kao slučajna, u situaciji u kojoj je možda “lunjao okolo i sve je krenulo u užasno pogrešnom smeru”.

Rekla je:Nikada nećemo znati šta se u njegovu umu događalo tog dana.”

Razmišljala sam o samoubistvu. Da bih to zabeležila, morala bih ustanoviti da je, na temelju verovatnosti, Flint stvorio ideju i poduzeo namernu akciju znajući da će to rezultirati njegovom smrću.

Uzimajući u obzir sve okolnosti, ne vidim da za to ima dovoljno dokaza.

Flint je pronađen mrtav u svom domu u Essexu 4. marta, što se tada činilo očiglednim samoubistvom. Stotine su pohodile njegov sprovod kasnije tog meseca, pokrenuvši rave na ulicama Braintreea, dok su iz sveta plesne muzike dolazile počasti ovom umetniku.

IZVOR: Mixmagadra.com

Avatar photo

Autor: Igor