Za manje od sat širom sveta rasprodato 9.000 jednodnevnih ulaznica za EXIT po poklon ceni!

 

Za manje od sat vremena rasprodate su jednodnevne ulaznice po poklon ceni za EXIT festival, koje su počele da se prodaju juče u podne širom sveta!

Protok servera za onlajn prodaju ove godine je bio dodatno pojačan za navalu kupaca iz preko 70 svetskih zemalja, dok je ispred centralne blagajne Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin u centru Novog Sada, gužva počela da se formira već u osam ujutru. Interesovanje za ovogodišnje izdanje festivala je najveće do sada, a glavni razlog je impresivan muzički program koji  predvode  rok titani The Cure, rok bend o kome se trenutno najviše priča Greta Van Fleet, nekrunisani kralj grime scene Skepta i nova hip-hop diva IAMDDB, najčuveniji DJ svih vremena Carl Cox, zvanično najpopularniji DJ tandem Dimitri Vegas & Like Mike, te hitmejkeri DJ Snake, The Chainsmokers, Desiigner, Lost Frequencies, Sofi Tukker i Tom Walker, bass heroji Chase&Status i Dub FX, asovi elektronske scene Solomun, Tale of Us, Maceo Plex, Paul Kalkbrenner, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J i brojni drugi na preko četrdeset bina i muzičkih zona širom Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu.

Stigle prve jednodnevne ulaznice za EXIT 2019: 

Na EXIT, koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 4. do 7. jula, pored publike iz Srbije i regiona dolaze i posetioci iz Velike Britanije, Holandije, Turske, Slovačke, Rusije, Italije, Švajcarske, Austrije, Ukrajine, Mađarske, Finske, Češke, Nemačke, Norveške, Grčke, Švedske, ali i nekih dalekih zemalja kao što su Kina, Alžir, Tunis, Indija, Brazil, Egipat, Kuvajt, Ujedinjeni Arapski Emirati, Japan, Australija, Singapur, Izrael, Meksiko, Sjedinjene Američke Države, Kanada i Južna Afrika, te iz mnogih drugih država širom sveta.

Već je popunjeno preko 70% kapaciteta Tvrđave, pa se onima koji još uvek nisu obezbedili ulaznice savetuje da požure i obezbede kartu sa visokih 45% uštede od 6.990 dinara za sve dane, te 2.990 dinara za prvi i 2.690 dinara za drugi, treći ili četvrti dan EXIT festivala. Još vrlo limitiran broj ulaznica od 4.990 dinara je ostao za FAN PIT nastupa sastava The Cure prvog dana festivala, a u prodaji su GOLD VIP dnevne ulaznice po ceni od 12.000 dinara.

U toku je i popularna “4+1” akcija, u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za EXIT festival, petu dobija na poklon, a trajaće dok se ne rasproda vrlo ograničen broj ulaznica za ovu akciju. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i prevoz.

Avatar photo

Autor: Igor