KiD predstavlja LUIGI TOZZI U BEOGRADU

 

KiD, beogradski umetnički kolektiv, kao svoj prvi projekat kojim će započeti misiju predstavljanja moderne svetske umetnosti domaćoj publici organizuje gostovanje Luigi Tozzi-a u 24.marta u klubu Drugstore.  

https://www.facebook.com/events/458394047618099/

https://www.facebook.com/kid.rs/

Tozzi, deep tehno inovator, učenik čuvene “rimske škole” elektronske muzike,  autor koji drma, razbija i ponovo tvori techno iz korena i jedan od najboljih mladih producenata u Evropi  debituje u Katedrali undergrounda, beogradskom Drugstore-u, u petak, 24. marta sa ekskluzivnim produženim DJ  setom od 4 sata spremljenim samo za Srbiju i ljude željne jedinstvenog, autentičnog i pravog zvuka.  

Luigi Tozzi-a kombinuje tribalne i hipnotičke elemenata techna sa atmosferom i emocijom ambijentalne elektronske muzike što mu je donelo saradnju sa ugledim izdavačkim kućama Hypnus Records, Otis music i Mental Mondern. Svojim izdanjima i fenomenalnim nastupima širom Evrope sakupio je bazu vernih fanova širom Evrope upoznatih s njegovom muzikom što publici garantuje  posebnu i pakleno dobru beogradsku noć!

Kao domaća podrška u ovoj posebnoj večeri nastupaju dva umetnika : u uvodnom delu će svoj živi nastup imati A//O, projekat mladog beogradskog sound artist Petar Mirkovića čiji pravac predstavlja istraživanja polja elektronske muzike dok posle 4 sata Tozzi-a na scenu izlazi Avoid, poznat i kao Vladimir Aćić, jedan od najiskusnijih i najpoznatijih tehno producenata iz Novog Sada koji će svojim energičnim setom zatvoriti veče.

https://www.youtube.com/watch?v=fK-iHkRUacA

https://www.youtube.com/watch?v=RRBijf_GEkk

Karte po promotivnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Eventim prodajnoj mreži širom Srbije kao i u “Bivšem  Baru” u Kosovskoj 32 u Beogradu. Na dan događaja karte će biti dostupne na vratima kluba Drugstore po ceni od 800 dinara.

http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/luigi-tozzi-beograd-drugstore-456683/event.html

Dođite u sami se uverite zašto je Lugi Tozzi jedan od najkreativnijih mladih producenata i buduća velika zvezda svetska zvezda eletronske muzike!

 

Avatar photo

Autor: Igor