Svetske techno zvezde nastupaju u Tuzli :: Bart Skils ove subote u Tuzli u okviru projekta Four in a row!

 

Udruženim snagama dve organizacije, “New Sound“ i “Elek3k Project“, u Tuzli je pokrenut projekat „FOUR IN A ROW“ za sve ljubitelje pravog techno zvuka.

Ideja samog projekta je da se mladima u ovom regionu predstavi najkvalitetniji zvuk, kao i da lokalni dj-evi i producenti predstave svoj rad na događaju koji će biti predvođen zvezdom iz samog vrha svetske techno scene.

Prva žurka održana je 25. januara, kada je u Tuzli nastupao jedan od najvećih i najpoznatijih techno producenata – Christian Smith. Prezadovoljni uspehom prve žurke organizatori nastavljaju sa projektom i ove subote, 18. marta, u Tuzlu stiže Bart Skils (Drumcode, Amsterdam).

Bart Skils je jedan od najpoštovanijih i najtraženijih holandskih techno producenata i premijerno će nastupiti u Bosni 18. marta. Njegovi dj setovi su obožavani od strane ljubitelja techna kao veoma napredni i muzički dobro konstruisani. Izdanja i remixi za Drumcode, 100% Pure, Tronic Music, Break New Soil Recordings, Cocoon su priznati u svetu kao neke od najvažnijih traka koje izlaze iz Holandije u poslednjih nekolika godina. Među mnogobrojnim imenima za koje je radio oficijalne remixe su i Moby, Joris Voorn, Nicole Moudaber, Kaiserdisco, Johannes Heil i Kollektiv Turmstrasse. Nakon izdanja u februaru 2016. na renomiranoj Drumcode etiketi, njegova traka “Fifth Gear” je postala sastavni deo liveseta od strane velikog Sven Vätha, a kasnije je licencirana za “Sound of 17th season”, oficijelnu Cocoon kompilaciju.

Podršku ovom događaju pružiće i dve dj dame – Sugar Lobby iz Beograda i Daniela Koler iz Salzburga, kao i dobro poznata lokalna imena: Chipi, Incept, Aid V. i Allen Stan.

Događaj se održava ove subote, 18. marta, u tuzlanskom klubu Vegas. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 15 KM mogu se naći kod promotera širom Bosne, dok će cena na samom ulazu iznositi 20 KM. Žurka počinje u 22h i traje do 9h narednog dana.

Ukoliko propustiti ovaj techno spektakl, naredni je već zakazan za 29. april kada u Tuzlu dolazi najpoznatiji francuski techno producent – Julian Jeweil.

Više informacija o samom događaju možete pronaći na FB eventu – https://www.facebook.com/events/440050599719411/

 

Avatar photo

Autor: Igor