Klabing Beograda dobija novu dimenziju i ona se zove ANKER!

 

Beograd je za sve strance koji ga posećuju pravo klabing otkriće, i redovno se nalazi na listama najboljih mesta za izlaske na svetu. Medjutim, za sve Beogradjane, već nekoliko sezona klubski život ovog grada kao da je postao jedna ustaljena praksa.

Medjutim, od pre samog početka ove sezone, medju klaberima odjeknula je vest o otvaranju novog prostora u gradu. ANKER je najavio da otvara svoja vrata i samom najavom lajnapa za svoj prvi vikend privukao ozbiljnu količinu pažnje.

ANKER, klub posvećen elektronskoj muzici, sa adresom na Terazijama 26, otvara svoja vrata 12. 13. i 14. oktobra. Prvog dana otvaranja očekujemo set Marka Milosavljevića i Nemanje Krstića kojim su nam već su nam ozbiljno privukli pažnju.

Nažalost, ovo otvaranje je zatvorenog tipa. Medjutim, sjajni Boža Podunavac i  Dušan Kačarević bukirani su za prvi dan slobodnog prometa, u petak 13. oktobra. I kao da nam sve ovo nije bilo dovoljno, u subotu 14.10. čućemo Helgu i Danch.- a.

Posle ovakve ekipe, već smo bili spremni da se uputimo ka ANKERU a onda smo saznali još jednu sjajnu stvar. ANKER radi ne samo četvrtak-petak-subota do 6, već i  svakog drugog dana u nedelji do 5 ujutru.

Nastupivši na scenu sa ovako jakim imenima, ANKER opravdano podiže očekivanja svih ljubitelja elektronske muzike ovog grada ali i regiona. Ako ovako nastave, stvarno će opravdati svoj moto: Electronic Soundscape.

Avatar photo

Autor: Igor