Lovefest Fire večeras od 22h u Hangaru! Da li znate zašto se Chris Liebing zaljubio u Beograd pre 12 godina!

 

Trenutno najtraženija imena evropske elektro scene Chris Liebing i DJ Deep večeras nastupaju u beogradskom Hangaru! Četvrto izdanje Lovefest Fire-a počinje u 22h, a prema informacijama organizatora ulaznice su gotove rasprodate.

Nezaboravni boravak u Beogradu

Javnosti nije mnogo poznato, ali Chris Liebing je itekako emotivno vezan za srpsku prestonicu. Naime, Liebing je 2005. godine, nastupao u glavnom gradu, a set za koji je mislio da se ni po čemu neće razlikovati od ostataka turneje dobio je svoje posebno izdanje pod nazivom “Live in Beograd”. Boravak u prestonici je na Liebinga ostavio toliko jak utisak da se na omotu CD-a zahvalio čitavoj organizaciji i opisao kao najbolji set koji je do tada imao u životu.

Atmosfera je bila toliko vrela, a naša odeća potpuno mokra. To je bio jedan poseban dan u Beogradu, sa ljudima potpuno različite vere, nacionalnosti i ideologija. Bez obzira na razlike, svi smo postali jedno uz pomoć muzike”, istakao je liebing u svojoj zahvalnici.

Četvrto izdanje Lovefest Fire-a u Beogradu, otvoriće Nevena Jeremić, a posle nje nastupiće i rezident Lovefesta Nikola Vemić.

Kupovina karata sutra moguća samo na ulazu

Karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Gigstixa i Eventima. Za ovaj događaj dostupne su i VIP ulaznice po ceni od 2.280 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor